Published On: Sri, ožu 29th, 2023

Talijanska pjevačica u suzama jer je “uništila” englesku himnu, igrači ostali u nevjerici

“God Save the King” krasi svaku utakmicu engleske nogometne reprezentacije i služi kao motivacija igračima koji je pjevaju iz sveg glasa. Sinoć su Talijani pozvali posebnog gosta da izvede himnu u gostima i tu su napravili kardinalnu pogrešku.

Talijanska pjevačica Ellynora užasno je otpjevala himnu i postala viralna na društvenim mrežama. Mnogi mediji, posebice britanski, nisu joj to oprostili.

Ellynora je ukrala show nogometašima koji su se pobrinuli za dobru igru ​​na terenu (1:2), no učinila je to na užasan način. Kritike idu do te mjere da je proglašen najgorim u povijesti.

Nogometaši Gordy Albiona, i na terenu i na klupi, gledali su se u nevjerici dok je Ellynora izvodila himnu, a nije stigla ni zapjevati.

Mlada pjevačica rasplakala se nakon loše izvedbe državne himne i oglasila se u intervjuu za Daily Mail.

“Jako sam ljut zbog onoga što se dogodilo. Stvarno sam želio da sve bude savršeno, ali ono što se dogodilo nije moja krivnja. Želim se ispričati svim navijačima Engleske koji su bili na stadionu i gledali na TV-u. Ponižen sam onim što se dogodilo i želim da ljudi znaju da to nije bilo nepoštivanje državne himne”, rekla je Ellynora i dodala:

“Bila je tolika čast što su me zamolili da otpjevam himnu, pa sam bila tako uzbuđena. Nikad prije nisam pjevala tako nešto”, zaključila je talijanska pjevačica.

Bez obzira na ispriku, Englezi nisu prestali kritizirati Ellynoru.

guest
nije obvezno
1 Komentar
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AbnorMal

Prvo krene s uništavanjem himne…