Published On: Ned, stu 16th, 2014

Svojim očima je gledao kako političar davi malo dijete na seksualnim orgijama…

Žrtva “VIP” pedofilskog lanca u Velikoj Britaniji, koji je uključivao visokopozicionirane političare i zvijezde, rekao je kako je osobno promatrao jednog zastupnika Konzervativne stranke dok je ovaj ubijao malo dijete na seksualnim orgijama.

 

Žrtva, poznata samo pod nadimkom “Nick”, tvrdi kako zna za još dva ubojstva koja su izveli članovi zataškanog pedofilskog lanca.

 

Dječak čije ubojstvo je gledao bio je zadavljen. “Gledao sam dok se događalo. Nisam siguran kako sam se izvukao. Nisam siguran hoću li ikada znati zašto sam preživio”, kaže Nick.

 

Prešli autom preko njega

 

Sada odrastao muškarac, svjedočio je i o dva druga zločina. jednom prilikom su dvojica muškaraca namjerno automobilom pregazili desetogodišnjeg dječaka, a 18 mjeseci kasnije ubili su jednog dječaka pred parlamentarnim zastupnikom.

 

Lord Norrman Tebbit, koji je tada predsjedavao Konzervativnom strankom priznao je početkom ove godine kako se dogodilo veliko političko zataškivanje slučajeva silovanja djece u ’80-tim godinama prošlog stoljeća zbog toga što su umiješani bili neki parlamentarni zastupnici i estradne zvijezde.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare