Published On: Čet, pro 20th, 2018

Svjedočio muškarac koji je pomogao Kristini nakon što ju je prebio Komšić

NA OPĆINSKOM kaznenom sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje Davidu Komšiću i njegovim prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju te Filipu Filipoviću za napad na brutalno ubijenu Kristinu Krupljan.

Podsjetimo, njih četvoricu se tereti da su 27. studenog 2016. godine rano ujutro, oko 5.40 sati, u Zagrebu automobilom presreli Kristinu Krupljan te je istukli, razbili joj automobil, uzeli mobitel i bacili ga u kanalizaciju.

Komšić je na sud doveden ravno iz Remetinca i to pod velikim mjerama osiguranja, a svi koji su ulazili u zgradu suda bili su detaljno pregledani kako bi se izbjeli incidenti do kakvih je dolazilo na ranijim ročištima.

Na današnjem ročištu svjedočilo je dvoje svjedoka – muškarac koji je pritrčao u pomoć Kristini Jakov B.B. te njezina prijateljica Anamarija P.

“Nazvala me i rekla da su je pretukli”

Vraćao sam se kući s prijateljem kada se iza nas pojavio automobil sa sva četiri upaljenja žmigavca. Iz njega je izašla djevojka koja je govorila nepovezano, govorila je da joj je netko razbio automobil, bila je u šoku. Nisam jasno vidio je li bila ozlijeđena, zamolila nas je za pomoć i mi smo pozvali policiju”, kazao je svjedok Jakov B.B.

Kristinina prijateljica Anamarija ispričala je da su djevojke te večeri bile vani i da su se vraćale kući oko 5 sati. Kristina je otišla po automobil koji je ostavila u Kozari Boku, nakon čega su se ona i Anamarija razdvojile.

“Nazvala me drugi dan i rekla da su je pretukli neki muškarci i da je puna rana”, kazala je Anamarija. Dodala je i da nije pitala tko ju je pretukao.

Podsjetimo, Komšić je u travnju proglašen krivim za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan. Nepravomnoćno je osuđen na 30 godina zatvora.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare