Published On: Sri, ožu 9th, 2022

Svi naši današnji “ugledni međunarodni partneri” su ubijali našu djecu, majke, očeve po BIH, Hrvatskoj i Srbiji. Pogodite tko jedino nije…

Ovaj tekst je u suštini jedna prosta anketa.

A ovo su njeni rezultati.

I malo tko ih nam ih može osporiti.

Od najkrvavijih prijatelja BIH svakako bismo na prvo mjesto izdvojili Tursku. Malo je zemalja koje su se toliko krvi napile Bosni i Hercegovini kao Turska. Puna 4 stoljeća tiranije, ubojstava bez suđenja, silovanja, odvoza blaga, ratovanja preko naših kostiju, okretanje brata protiv brata. Oni su u suštini i glavni krivci zašto je Balkan danas ovakav zatrovan u bijedi i mržnji.Našu djecu su otimali potom bi nas sutradan tadjeca ubijala.

Mapa Balkana prema SanStefanskom miru i mapa Balkana prema Berlinskom Kongresu, održanom iste godine.

Tu zlu neman je zaustavila Rusija. U SanStefanu. Gradu kraj Carigrada. Kada je nakon Hercegovačkog ustanka i sama ušla u rat. SanStefanski mir ne uči se prema hrvatskom školskom programu. Zašto? Možda zato što je Austrija urigirala da se ne smije ništa pozitivno učiti o Rusiji? Primjetite da u hrvatskom školskom programu nakon Hercegovačkog ustanka dolazi Berlinski Kongres. Dok se San Stefan, iliti Sveti Stjepan, maleni gradić pored Istanbula u kojem su Hercegovci, Hrvati , Srbi i Rusi , Bugari i Grci prisilili Osmansko zlo na kapitulaciju.

SANSTEFANSKI MIR iliti koji je je stvarni geopolitički rezultat Hercegovačkog ustanka?

Potom na drugom mjestu naših najkrvavijih neprijatelja stoje Austrija i Njemačka.

TOMISLAVGRAD: 75. godina od zločina u kojem su SS “Prinčevi” poubijali i zapalili 83 Duvnjaka. Cure, momke, žene , djecu i starce…

U Duvnu i danas obilježavamo streljanje 66 pripadnika hrvatskog sela koje je poubijala SS Prinz Eugen. Odgovorni su za nacističke logore.  Oni su masovne ubojice naše hrvatske djece na Sutjesci, gdje su na te Hrvate pucali i naši okoti. Ustaše. Doduše u manjini. Njemci rade masovne progone i masovno istrebljenje Srba. Tu treba dodati i Italiju koja se pred kraj WWII prešaltala u saveznike.

Austrija i Njemačka su poslije Osmanlija najveće masovne ubojice BH građana. Gotovo su istrijebile židovski narod u BIH kojeg je prije njemačke okupacije u Sarajevu bilo preko 15.000, Rome  su gotovo istijebili također. Pod njihovom upravom bile su i odnarođene hrvatske ustaše. Okot i otpadnici tog naroda čiji recidivi i danas postoje u RH.  Nešto kao danas ukrajinski AZOV.

Ali te i takve ustaše mi ne smatramo Hrvatskom, niti dijelom autentične RH politike, budući da se hrvatski narod sam  ustao protiv te njemačkoaustrijske okupacijske vlasti. U suštini ti ustanici su jedine prave hrvatske “ustaše”. Dok su ovi “Žabari Ustaše” koji su podsjetimo ubijali i HSS-ovce lijeve provinijencije te dokinule hrvatsku i bošnjačku banovinu. (Drinsku Banovinu). Utamničili Mačeka. Rafael Boban je primjerice ubijao mlade hrvatske gimnazijalce po Podravini ali naravno da to o njemu nećete čuti. Kao ni to da mu je prvo zanimanje u radnoj knjižici – četnik. Za sve one koji i dalje priznaju ustaški pokret kao autentičan, pitanje: Zašto ne obilazite grob Tomislava II i ne pojasnite Srbima da eto ipak ima jedan kralj vaš kojem poznajete grobno mjesto?

Vratimo se na svjetske sile. Njemačko austrijski nacizam opet nam je pomogla zaustaviti bratska Rusija.

Treće po redu su Venecija i Ugarska. Venecija je čak imala organizirane pohode brodovima u Humsku zemlju, u Hercegovinu. Ako odete danas u Neum primjetit ćete kamen jedan veliki u moru, u samom centru Neuma koji se zove Kulušića kamen. Pitajte Neumljane neka vam ga pokažu. Za ta kamen bi plaćenici iz Senja, za račun Venecije vezali svoje brodove a potom bi odlazili u Istočnu i Zapadnu Hercegovinu pljačkati. Ubijali su i odvodili naše pradjedove u mletačko ropstvo. Poslije tog se u Veneciji razvija najviša umjetnost i najveće graditeljstvo. Pogodite zašto.

Ugari imaju prljavu ulogu i u smrti kralja Stjepana Tomaševića. Ubojstvo kralja je odrađeno u suradnji s Vatikanom. Ključni čovjek te izdaje bio je Fra Nikola Modruški. Ne znate za njega? Naravno da ne znate.

Treće po redu su USA i UK. UK je, povrijedivši međunarodne konvencije, predala zarobljene tisuće pripadnika nacističke njemačke vojske, porijeklom s ovog kraja. Hrvate, Bošnjake, Srbe. To što su bili mobilizirani u tu vojsku ne znači da su bili zločinci. Naročito ne svi. Svjedok jedan, nekakav kreten ustaški koji je s Bleiburga pobjegao u Argentinu, svjedoči na youtube kako se nije mogao dovoljno ispovraćati kad je vidio te vojnike i taj narod kako s partizanima i partizankama na Bleiburgu plešu kolo i slave kraj rata, veselići se povratku kući. Što nam to govori o tim prostim ljudima? I što nam to govori o tom ustaši? Hoćete li video svjedočenja tog lika ako nam ne vjerujete? Isti lik je pri bijegu pobio cijelu jednu desetniju partizanskih vojnika skupa sa svojih 10 ustaša i time se javno hvali. Uglavnom UK vlast je pustila ustaše da pobjegnu a običnu vojsku i civile su predali Titu. Suprotno Ženevskim konvencijama. Tito  ih je ubijao bez suđenja u strahu da neće dobiti izbore. Mnogi nevini ljudi među njima su ubijani. Među njima i djeca.

USA je bacala NATO bombe i to godinama nakon rata. Ubijali su civile koji veze s ratom nisu imali. Radi se o zločinu koji se dogodio 1999. Nisu granatirali samo Novi sad i Beograd. Nego i Banja Luku.

Ovo je djevojčica koju su ubili:

Zvala se Milica. Nemamo pojma što je ona skrivila US politici i zašto je bila prijetnja američkom narodu. Ne znamo ni što je voljela, i što je planirala biti kad odraste. Odrasla nije. Ubijena je US gelerima.

Poslije Milice su pucali u Dayton koji su kazali da će štititi.

Jedina država koja je i  to zaustavljala bila je pogodite koja?

Ista je to država koja je pomogla narodima BIH u Hercegovačkom ustanku. Koja je pomogla stvaranje Bugarske, Rumunije, Srbije. Crne Gore, pa i samoj BIH je bila osigurala neovisnost koja je poništena na Berlinskom Kongresu voljom AU i UK.

Bez te države 1918 ne bi bila stvorena Kraljevina Hrvata, Srba i Slovenaca. Niti bi Hrvatska opstala kao država nakon WWII.

Radi se o Rusiji. Zemlji koja prema našim narodima nikada nije vodila zlu politiku kakvu su vodili naši današnji najdraži međunarodni partneri. Kojima smo i danas europski građani K+ klase.

Dodajmo ovome i doprinos krune Španjolske obrani Hercegovine od Osmanlija. O tome se tek gotovo ništa ne zna u ovoj zemlji u kojoj povijest počinje 1941. A staje s 1945.

Je li ovo tekst kojim želimo opravdati Putinovu agresiju na Ukrajinu? Ne. Osuđujemo Putinovu agresiju na Ukrajinu. Želimo da što prije stane i da se oni i Ukrajinci dogovore o daljnjem suživotu. Nadamo se bez NATO moderatora.

Samo želimo reći da nas Rusija nikada nije napala. Ako se to uopće smije više reći.

Isto tako želimo reći da oni koji nas straše Putinom ne da su nas napadali i ubijali, nego evo već 30 godina ne miču svoje kolonizatorske pipke iz BIH. Naročito Austrijanci.

Ujedno apeliramo na sve naše ljude da i dalje pomažu izbjeglicama iz Ukrajine. Hvala im što doniraju novac, ljekove i svoje stanove. To je ljudski i to činite i dalje. Hvala vam.

guest
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
SafetPsychoSaralija
SafetPsychoSaralija
2 mjeseci prije

Haj ne seri, niko od pomenutih nije vise ubijao ovdje od nas samih. Sta su Hrvati radili Srbima, pa kasnije obrnuto, pa gore pomenuti zajedno Bosnjacima. Al qrwa ce prva poletiti da moralise. Sta je sa ruskim dobrovoljcima, je li to Bosnjaci nisu ljudi, pa njih ne brojite kao zrtve.?
Nadam se da cete ostati istrajni u svojoj rusofiliji

Brko
Brko
Šta ti kažeš na ovo?  SafetPsychoSaralija
2 mjeseci prije

Lijepo ti se napiše istina, onako sa argumentima i povjesnim činjenicama, ali eto ni to ne paše muslimanima bih.

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  Brko
2 mjeseci prije

Ma ništa njima ne paše. Ni Taayip im ne paše. Bijedan narod. Nije badava suultan slao ommer papu laatasa da ih pomete. On zna zašto.

Kika
Kika
Šta ti kažeš na ovo?  SafetPsychoSaralija
2 mjeseci prije

BRAVO ZA POSKOK.

BRAVO ZA ČLANAK.

PAMETI JE SVE MANJE A SVE VIŠE NAM JE POTREBNA.

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  Kika
2 mjeseci prije

Pridružujem se. Živjela istina!

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  SafetPsychoSaralija
2 mjeseci prije

A kolko vas je to izginulo, prijatelju dragi?

icoo
icoo
2 mjeseci prije

Imao sam uvijek dobro mišljenje o Rusima ali ne o njihovim vođama..Putin je morao Ukrajinu pridobiti nekakvim ulaganjima, povlasticama na energente, zajedničkom odbranom i mnogo drugim načinima ali on je odlučio ratom..stop ratu..živjela Ukrajina..

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  icoo
2 mjeseci prije

Jarane, gdje uplivaju amuri tu nema spasa.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krepo
2 mjeseci prije

DJE ima srba i Rusa tu je rat

pink panter
pink panter
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
2 mjeseci prije

Dedu ti u 2 svjetskom ratu oslobodio Rus, da ga je švabo rokno nebi ni tebe bilo.

drZlikovac
drZlikovac
2 mjeseci prije

Žgadija kleptokmunissticcka sa poskoka…okoti u dbassa Bobana…

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
2 mjeseci prije

Uh hebote dr zliki! Šta je tvoj problem? Hemoroidi ti se upalili?

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
2 mjeseci prije

A ko NJOFRU KRIVOUSTOG DUDEKA

ANTE ZRNO
ANTE ZRNO
2 mjeseci prije

Je..em vam yugocetnicku mater, zasto ne objavljujete istinite komentare. da Bog da da vam kuci izbore na bozic sotone yugocetnicke.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
2 mjeseci prije

U Visegradu se nalazi spomenik poginulim Rusima koji su dosli ubijati muslimane u BiH.
To vam je zajednicko.
Srecom,mnogi su ostavili kosti ovdje.

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
2 mjeseci prije

Oni su došli braniti istinu, slobodu, pravdu. Musulimani su kolateralna šteta. I to su bili ruski dobrovoljci. Nisu bili regularna ruuska voojska, kpjo želim da dođe sljedeći put i doveze tos-1!

Mujaga
Mujaga
2 mjeseci prije

A 1948 i Inorbiro?

Krepo
Krepo
Šta ti kažeš na ovo?  Mujaga
2 mjeseci prije

A informbiro ima neke veze sa musulinanima. Mošnje tada nisu postojale. Izmišljene su 40 godina kasnije.

Krepo
Krepo
2 mjeseci prije

Bravo, Poskok! Svaka čast!

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Hvala.

Izmetbegović
Izmetbegović
2 mjeseci prije

Nemojte se ljudi ljutiti na mošnje, neuko je to iz podruma niklo žute zgrade, bez saveznika, bez mozga, bez hrane, bez grijanja.. Nije njima lako u pojasu Gaze al daće švabo vize a mogu raditi u živkovićevog zeta i muški i ženski.. A ko je nezgodan ili ružan a većina je takva, a onda će seka dati diplomu pa u neku IT ili bolnicu za kirurga ili slično.. 😁

Šaćir soros
Šaćir soros
2 mjeseci prije

Ovo treba prijaviti vijeću za štampu…širi mržnju prema muslimanima to Bošnjacima…