Published On: Sub, svi 1st, 2021

Svevlad Hoffmann podnio kaznenu prijavu zbog prijetnje fizičkom likvidacijom od čitatelja portala “Slobodna Bosna”

Nakon što je jučer za Hrvatski Medijski Servis kritizirao ministra unutarnjih poslova FBiH Aljošu Čamparu zbog namjere pokretanja procedure poništenja izbora Zorana Galića za ravnatelja FMUP-a, Svevlad Hoffmann, policijski službenik Granične policije BiH u činu Glavnog inspektora suočio se s izravnom prijetnjom fizičke likvidacije koja je objavljena na portalu Slobodne Bosne koja je prenijela naš tekst.

Anonimni komentator teksta uz obilje iznesenih šovinističkih uvreda poručio je Hoffmannu i da će završiti poput Kusturice na “smetlištu povijesti ili običnom smetlištu”.

Povodom toga Svevlad Hoffmann je danas podnio Kaznenu prijavu upravo Federalnoj upravi policije protiv n.n. počinitelja, a radi počinjenja kaznenog djela iz čl.183. KZ FBiH, “Ugrožavanje sigurnosti”.

Zanimljivo da se ispod teksta u Slobodnoj Bosni nalazi niz najprizemnijih, uglavnom šovinističkih uvreda na račun Hoffmanna, ali to očigledno ne smeta administratoru ovog portala, kojem niti na pamet ne pada da ovakve komentare koji potiču na mržnju ukloni.