Subota, 20 srpnja, 2024

Svetlana Broz zahvalila se udrugama iz Ljubuškog na besplatnoj promociji filma

Must Read

U ime NVO udruga i privatnih lica koji su učestvovali u projektu snimanju filma “Neđo od Ljubuškog” te u svoje lično ime zahvaljujem se ljubuškim udrugama, pojedincima i prosvjednicima koji su digli glas protiv prikazivanja filma u Ljubuškom. Naš film “Neđo od Ljubuškog” ne bi dobio niti približan odjek u javnosti da se oko njega nije digla tolika prašina.

Molila bi ljubuške udruge da nastave s prosvjedima i folklorom domobljubnih pjesama te da nam dostave dokumentaciju o svemu tome budući da će nam ti materijali pomoći oko dobivanja dodatnih sredstava za snimanje novih i ljepših i uspješnijih dokumentaraca u celoj bivšoj Jugoslaviji.

Do sada smo za filmove prikupili ukupno 180.000 maraka stranih donacija, a uz pomoć ljubuških udruga dobit ćemo još više. Stoga zagrlite se pred svima neka vide da vas ima!

P.S. Performans pred ulazom u vijećnicu bio Vam je pravo sladak, a onaj ulaz ispod šahovnice totalno me bacio na kolena.

S Poštovanjem, Vaša Svetlana Broz. (ignoriram dedine jame u Ljubuškom skroz)

NAPOMENA: Tekst je aktivistički i sarkastični osvrt portala poskok.info na trenutnu situaciju u Ljubuškom, kojemu je jedna od namjera bila da se pročita s razumijevanjem i da se malo bolje promisli o akcijama i reakcijama te njihovim posljedicama.

Nakon ovog teksta uvrijeđeni dušebrižnici hrvatska, Pločkinići , te ljubuski-online pišu sljedeći tekst:

“Zirdum budala” ili kako smo dobili još jednog “Judinog sina”

Ozbiljan analitičar nije, novinar nije, “dušebrižnik” bh Hrvata nije, a što je ili tko je onda? Nikola Zirdum alias Ivan Šušnjar je samo plaćenik Svetlane Broz koji koristi visoku posjećenost svog privatnog portala poskok.info. Po prvi puta objavljujemo dokaz o “brižnosti” Nikole Zirduma o bh Hrvatima i Ljubušacima koje ovih dana napada bez osnova sa svog portala.

Zirdum ili Šušnjar nije ništa drugo nego “gadafijski” plaćenik koji će se zakleti “u sto vira za sto lira”. Dočekali smo da Zirdum/Šušnjar promovira jugoslavenku Martinu Mlinarević-Soptu  koja je također plaćenik. Do jučer smo slušali s poskoka filipike o “pravima Hrvata” i o “Trećem entitetu”, a evo sada i od jučer slušamo “jugoslavenske simfonije” Nikole Zirduma o “lošim i nikakvim Hrvatima”.

Pa čovječe, statistika OESS-a iz projekta “Dosta je!” koji je provodio povratak u Ljubuški zaključila je kako su se u Ljubuški vratili svi Bošnjaci, a kamo puste sreće da je tako s Istočnim Mostarom u kojem nema nitijednog jedinog Hrvata. Što jes Konjicom, Jablanicom, Sarajevom, Tuzlom ili Zenicom u kojem se Hrvate protjeralo i za vrijeme rata i nakon rata i danas i u 32 bošnjačke općine u kojima nema skoro bh Hrvata.

Poskok-info je postao preko moći jugoslavenski portal, plaćan novcima iz tko zna kojih crnih fondova, a ljubuški-online je uvijek i dan danas ostao barem dosljedan u promociji ljudskih prava, širenju mira i toleranciji ali uvažavajući sve činjenice i puna prava najmalobrojnijeg naroda, bh Hrvata, kojeg je Šušnjar/Zirdum izdao i prodao preko noći. Dobili smo još jednog “Judinog sina” kojem samo možemo oprostiti, pa i promjenu političke ideologije u jugoslavensku.

Piše: mudri “Branimir Soldo”, čitaj Leo Pločkinić –  croportal.ba

U tekstu, komentator zaključuje:

Ovo je još jedan dokaz kako ustašija u Hrvata nije imala, nema, niti će ikada imati smisla za cinizam i ironiju. Možda je tu kvaka njenog upornog neprolaska kroz nekakve civilizacijske testove?

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

U Loznici likvidiran Albanac koji je ubio srpskog policajca

Potpredsjednik srpske vlade i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić priopćio je kako je likvidiran Faton Hajrizi, Albanac koji je...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -