Published On: Pet, pro 20th, 2019

Sve isplanirajte na vrijeme, ne ostavljajte ništa za zadnji čas

Blagdani su pred nama, a stres zbog pripreme hrane, pakiranja poklona i pospremanja doma je sve veći. Donosimo savjete uz koje možete olakšati stres prije blagdana.

Na vrijeme sve isplanirajte

Napravite plan svih obveza kako ništa ne biste morali ostavljati za posljednji trenutak. Tako ćete se uspjeti istinski opustiti i uživati u blagdanima.

Pokušajte se ponašati pristojno

Ako su članovi vaše šire obitelji skloni svađi, na početku im recite kako želite da ovi blagdani budu posebni i da se svi dobro osjećaju te da nitko ne ode kući povrijeđenih osjećaja.

Izbjegavajte preduga putovanja

Namjeravate li posjetiti rođake koji žive u drugom gradu, a zatim još rođaka u trećem, u samo nekoliko dana ćete se iscrpiti, a djeca će biti vrlo nervozna.

Dajući drugima, osjećat ćete se bolje

Osjećate li se tijekom blagdana praznima, najbolje što možete učiniti jest davati drugima. Ispunite svoje srce pomažući onima manje sretnijima od vas. Rezultati će vas zadiviti.

Kontrolirajte svoje reakcije

Ako ništa ne upali te vam obitelj i dalje ide na živce, napravite kratku pauzu, prošećite i svjesno odlučite da ćete ostati nasmiješeni bez obzira na to što se dogodilo.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare