Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

ŠUSTAR NA FILOZOFSKOM FAKULTETU Šustar: Idite na međunarodne razmjene, putujte, odite van ali nam se i vratite

Must Read

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske prof. dr. Predrag Šustar razgovarao je sa studentima na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Ministar Šustar je istaknuo da su danas mogućnosti studentima puno veće nego prethodnim generacijama.

„Vama ovdje su mogućnosti šire nego smo mi prije imali i maksimalno iskoristite mogućnosti koje vam se nude, idite na međunarodne razmjene, putujte, odite van ali nam se i vratite. Vi studenti zajedeno sa Sveučilištem imate ideje i smislite nešto da podignete svoj grad”, rekao je ministar Šustar.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić je naglasila da Sveučilište ima pomoć od Republike Hrvatske i uz nastavnike iz Hrvatske kvaliteta nastave sigurno ostaje neupitna.

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić je naglasio da fakultet ima 18 studija i više od tri tisuće studenata.

„Ovo je jezgro  i srce jednog identiteta, jednog naroda, ali isto tako ovo je fakultet koji je otvoren za sve i za različita promišljanja, za one koje žele stjecati vještine i znanje ka putu na svom uspjehu”, rekao je dekan Tomić.

Ministar Šustar je pozvao studente na Europske sveučilišne igre koje se održavaju u Hrvatskoj, a one povezuju  preko 300 sveučilišta i pet tisuća studenata.

Prije razgovora sa studentima ministar je održao radni sastanak s koordinacijom ministara obrazovanja koji rade po hrvatskom nastavnom planu i programu u Federaciji BiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Najveći izdajnik u povijesti Hrvatske podijelio je zemlju neprijateljima pa pobjegao. Danas je tek ikona neobrazovanih….

SAMO tridesetak kilometara od Sarajeva nalazi se selo Bradina. Radi se o relativno nevažnom mjestu u kojem posjetitelji mogu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -