Published On: Sri, velj 24th, 2021

SURADNJA Pjesma studenta Josipa Palmete plasirana na regionalni HR Top 20

”Čast mi je bila surađivati s kolegicom Lu Jakelić. Zadovoljni smo reakcijom publike”, kazao je Josip Palameta, student Logopedije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koji je u suradnji s Lu Jakelić objavio novu pjesmu pod nazivom ”Božić si ti” te je plasirana na regionalni HR Top 20.

”Također sam snimao zabavno- glazbenu emisiju pod nazivom ”A strana, međutim zbog pandemije smo odgodili emitiranje za bolja vremena”, naveo je Josip.

Ono što je skrenulo pažnju javnosti na Josipa je njegovo natjecanje na hrvatskom show programu The Voice. Već na prvoj audiciji je osvojio 4 glasa što je maksimalan broj glasova te je za mentora izabrao Massima Savića. Nakon toga je objavio svoju prvu autorsku pjesmu ”Rendezvous” koja je nominirana za Zlatni Studio.

Završio je osnovu i srednju glazbenu školu, a nakon srednje škole odlučio je upisati smjer Logopedije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te trenutno radi na završavanju diplomskog rada.

”Za logopediju sam se odlučio kada sam završavao srednju školu, budući da se tek otvarala katedra u Mostaru, a želju za ovaj smjer sam izrazio i nešto ranije, iako je bilo jako teško odlučiti se između glazbene akademije i logopedije. Jako sam sretan što sam postupio ovako”, naglasio je Josip.

Josipa glazba prati još od djetinjstva, budući da potječe iz glazbene obitelji.

”Od malena sam okružen glazbom, a danas sam jako zahvalan i sretan zbog toga. Trenutno snimam autorske pjesme za koje ću potpisati tekstove, muziku i aranžman.” kazao je Josip./J. Š./HMS/