Published On: Pet, stu 6th, 2020

Suljagić je javno tvrdio da bošnjački politički vrh plaća ISIL-ovce. Nakon toga je dobio direktorsko mjesto…

Nisu rijetka prepucavanja na netu između tzv. “građanske ljevice u Bošnjaka” i SDA. Stranke čiji je član Džaferović upravo ovih dana iz Pakistana pozvao na gušenje europske deklaracije o slobodi govora.

On je naime stajao tik kraj pakistanskog predsjednika koji je zaprijetio Europi da će se na svaku karikaturu Poslanika odgovoriti nasilno i terorom, te se šutnjom složio s njime.

Nije mu kao  predsjednik BIH – buduće članice EU oponirao niti branio europske vrijednosti, poput prava na slobodu izražavanja, nego je izgledalo kao da se slaže s njegovom tezom da po Europi na karikature Poslanika trebaju biti sječene glave. Ne tužbe, ne prigovori, ne prosvjedi muslimanske zajednice, nego sječivo , krv i dekaptacija.

Još ranije je “ugledni” ljevičar u Bošnjaka, bivši radnik Iranske ambasade u Zagrebu Emir Suljagić na svom tviter profilu tvrdio da su određeni krugovi koji su na platnom spisku SDA i Bakira Izetbegovića “Isilovska gamad”. Te se današnje ponašanje Džaferovića slaže sa Suljagićevom tvrdnjom.

No ostalo je nedorečeno na koga Suljagić. misli.

Budući da EUROPOL kao i Austrijska obavještajna služba pokušavaju otkriti financijske izbore te ideološke ćelije  teroriste koji je ovih dana ubijao po Beču, skrećemo pozornost da obožavatelji Kemal Paše Ataturka u Bosni imaju određena saznanja o “ISIL-ovskoj gamadi na platnom spisku Bakira Izetbegovića”.

Ovo je jedini način da skrenemo pozornost. Naime, OSA-u i SIP-u ova tvrdnja Emira Suljagića nikada nije pretjerano zanimala. Bez obzira činio se on njima uračunljiv ili ne, čovjek je javno ustvrdio da bošnjački politički vrh, financira ISIL. OSA i SIPA se hvale suradnjom s Europskim obavještajnim agencijama a kao što vidimo rade ogromne propuste.

Nadamo se da Suljagić i dalje stoji iza svoje tvrdnje, osim ako opet ne strefi strah, pa ukine profil, i zaključi kako  na tviteru profile  “otvaraju neki drugi ljudi” i da on to jednostavno ne piše.

 

U svakom slučaju zanimljivo je da Suljagić nikada ne bi mogao zasjesti na mjesto direktora M.C. Potočari bez blagoslova SDA. Zašto je SDA dao direktorsko mjesto nekome tko tvrdi da Bakir Izetbegović financira “ISIL-ovsku gamad”? Možda je to cijena šutnje?

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>