Published On: Sub, stu 10th, 2018

SUKOB STAVOVA Nakon Nobila i ostali odvjetnici napustili Davora Dragičevića

Nakon posjeta odvjetničkog tima Okružnom javnom tužiteljstvu u Banja Luci jedino je Ifet Feraget potvrdio da će nastaviti zastupati Davora Dragičevića, dok su Fargetove kolege Duško Tomić i Anto Nobilo napustili odvjetnički tim.

Da su se razišli u stavovima s Davorom Dragičevićem, ocem stradalog mladića i da raniji četveročlani odvjetnički tim formiran u kolovozu u ovom slučaju više se postoji, potvrdio je za Mondo.ba odvjetnik Duško Tomić, koji je s kolegom iz Hrvatske Antom Nobilom napustio sastanak s Davorom Dragičevićem.

“Više nisam šef odvjetničkog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti”, kazao je Tomić.

Nakon posjeta odvjetničkog tima Okružnom javnom tužiteljstvu u Banja Luci jedino je Ifet Feraget potvrdio da će nastaviti zastupati Davora Dragičevića, Davidovog oca.

“Od početka sam uz Davora. Nemam nikakvo mišljenje o onome o čemu ne postoje svi dokazi. Dogodilo se ubojstvo. O detaljima nakon što Tužiteljstvo predstavi sve dokaze. Ostajem Davorov i Suzanin odvjetnik”, izjavio je Feraget.

Davor Dragičević i dalje tvrdi da je “vrh Republike Srpske i Tužiteljstva umiješan u ubojstvo njegovog sina“.

“Zahvaljujem se ostalim članovima koji nisu ništa učinili. Nisu me slušali”, rekao je dodajući da ima povjerenje u Ifeta Ferageta.

Obitelj Davida Dragičevića tvrdi da je on ubijen, dok je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka rečeno kako postoji sumnja da je Dragičević ubijen, odnosno da je 18. ožujka, nakon fizičkog sukoba s dvoje ili troje ljudi, bježeći pao u rijeku Crkvenu ili su ga gurnuli, a da je smrt nastupila utapanjem./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare