Published On: Sub, stu 3rd, 2018
#3rd | By Desk

Šujica: Zapalio svijeću na groblju pa umro

Marko Klišanin (74) za blagdan Svih svetih zaputio se iz sela Bogdašića pješke u Šujicu na groblje zapaliti svijeće za svoje najmilije. Nesretniku je na groblju pozlilo te je unatoč brzoj liječničkoj intervenciji – preminuo.

Obitelj pokojnika kazuje kako je Marko preminuo na groblju Kolakovo, u Šujici, gdje je došao pomoliti se za svoje pokojne i zapaliti im svijeću.

Zajednička molitva za pokojne bila je u 11 sati, a Marko je došao pješke iz Šujice na groblje, što i nije tako blizu. Vjernicu su se već bili okupili i palili svijeće na grobovima svojih najmilijih.

Tako je i Marko počeo paliti svijeće na grobu svojih preminulih, a potom se samo naslonio na grob i srušio.

Odmah mu je pritekao liječnik iz Zagreba koji se slučajno tamo zatekao, pokušao ga je animirati, potom su stigli i djelatnici hitne pomoći iz Doma zdravlja Tomislavgrad, no nesretniku pomoći nije bilo.

Obitelj ističe kako je cijeli život bio zdrav, te je 41 godinu radio kao mesar u Tomislavgradu i Šujici, a ni dana nikada nije bio na bolovanju, niti se ikada požalio da ga nešto boli.

Nešto se slično dogodilo i prije 20 godina kada je na groblju Kolakovo, paleći svijeće i moleći na grobovima svojih najbližih, preminuo jedan Šujičanin – objavljuje portal Tomislavnews.com.