Published On: Pet, sij 22nd, 2021

SUD BIH JE UPRAVO DONIO IZNIMNO VAŽNU PRESUDU: Prvi predsjednik BIH bio je vođa Prostora džihada, partner agresorskih arapskih sila koje su ubijale bh građane. El Mudžahid je bio pod direktnim Alijinim zapovjedništvom

Sud BiH je nakon gotovo pet godina postupka izrekao prvostupanjsku presudu kojom je Sakib Mahmuljin, direktno podređen Aliji Izetbegoviću,  nekadašnji zapovjednik Trećeg korpusa Armije Bosne i Hercegovine osuđen na deset godina zatvora jer nije spriječio ubojstva i nečovječna postupanja pripadnika Odreda “El-Mujahid” na području Vozuće i Zavidovića.

Presudom je time  i službeno potvrđeno ratovanje mudžahedina u sklopu ARBiH! Svi govori o Armiji BIH kao vojsci koja je bila multietnička i čuvala antifašističke tekovine ovom presudom prestaju. Svaka buduća izjava Komšića i sličnih o Armiji BIH kao armiji koja se branila i nije činila etnička čišćenja ovime prestaju. Armija BIH postaje tako jedina vojska od tri ratne BIH vojske koja je ubijala van granica BIH. Prvo Srbe u Sisku , 1992 putem Handžar divizije koju je tamo osnovala SDA a nakon rata 3000 US građana u New Yorku kada su strukture SDA donirale terorističkim organizacijama svijeta čak 6 napadača na WTC, bivših pripadnika ABIH dok je čak i BIH diplomacija putem Živalj Huseina i arapskog građanina nepoznatog identiteta, bila poslana u UN gdje su bili u stalnoj komunikaciji s Muslimanskim bratstvom.

Ako se svemu ovome doda da je Alija Izetbegović cijelo vrijeme rata bio u kontaktu s KSM-om mozgom operacije napada na WTC može se reći da je BIH jedina europska država čiji je politički i ratni vrh bio upleten u terorističke napade na SAD.

Budući da sve to State Department za, nejasno je zašto Unitaristi u BIH predvođeni sinom šefa mudžahedina u BIH, Bakirom Izetbegovićem očeukuju da će im vođa američke nacije pomoći da dovrše posao koji su započeli Alija i KSM. Da ne spominjemo Bin Ladena, kojem su SDA strukture također bile izdale BH pasoš. Sarajevo se ponašao kao da je Jo Biden prespavao 11/9/2001.

Ovom presudom Mahmuljin je osuđen za kazneno djelo ratni zločin protiv civilnog stanovništva na kaznu zatvora od jedne godine, za zločin protiv ratnih zarobljenika na dvije godine i za ratni zločin protiv ratnih zarobljenika i bolesnika na osam godina, te mu je izrečena jedinstvena kazna od deset godina zatvora.

On u svojstvu zapovjednika nije spriječio činjenje nečovječnih djela.

Suđenje Mahmuljinu počelo je u ožujku 2016. godine.

Prema optužnici, pripadnici Odreda su od lipnja do rujna 1995.godine ubili najmanje 55 zarobljenih pripadnika Vojske Republike Srpske (VRS).

Na ovu presudu postoji mogućnost žalbe Apelacionom vijeću Suda BiH.

Niti nak0n ove presude pravda nije zadovoljena. Sud BIH nije donio još niti jednu presudu protiv El Mudžahida za obredna klanja koja su počinili nad Hrvatima. Da su barem presudili one koji su odgovorni za ubojstvo djece, Hrvatima bi lakše bilo.

Ovako , Hrvati u BIH toliko su poniženi da su morali čitati na stranicama Haaškog suda kako je ubijena viteška djevojčica Augustina Grebenar, bila Bošnjakinja i da ju je ubio HVO.

Ubili su je pripadnici mudžahedinske jedinice koju od danas slobodno možemo zvati legalnom jedinicom Armije BIH. Skupa sa 7 njenih prijatelja koji su se igrali na viteškom dječijem igralištu.

Ako ovome svemu dodamo podatak da je Alija Izetbegović prije smrti izjavio Erdoganu da mu ostavlja zemlju “El Fatihovih sinova” jasno je da je on i prije same smrti počinio kazneno djelo protiv ustavnog poretka BIH, podvodeći suverenitet BIH stranoj sili, što je kažnjivo po Kaznenom zakonu BIH koji je vrijedio i tada a vrijedi i danas.

“ERDOGANE, OSTAVLJAM TI ZEMLJU EL FATIHOVIH SINOVA”: Gledali smo Aliju, sapunicu koja je ommage Islamu, Otomanima i jednoj “slavnoj” postkolonijalnoj bošnjačkoj sudbini…

Bez obzira na ove neosporne i sada i sudski potvrđene podatke (Sud BIH nastavlja posao Haaškog suda) politički jazavac SDA . Željko Komšić i dalje nekažnjeno prijeti rušenju BIH ustava te “Prostor džihada” i islamističke zločine Armije BIH naziva antifašističkim tekovinama. Sve to čini uz odobravanje OHR-a i Valentina Inzka.

Pored tisuća hrvatskih i srpskih žrtava, djece, žena, staraca, obredno pobijednih civila, srpski i hrvatski lideri i dalje ne traže progon Valentina Inzka iz BIH niti od novog visokog predstavnika ne traže da se javno ogradi od dosadašnjeg Inzkovog djelovanja. Štoviše novi njemački visoki predstavnik dolazi u BIH u isto vrijeme dok Bundestag štiti Miroslava Hrstića, nacistu, ubojicu Srba i silovatelja srpskih civilki u unacističkom logoru Gabela koji je bio pod kontrolom HOS-a dok je isti taj HOS odanost ispoljavao samo Rasimu Deliću i Aliji Izetbegoviću.

Kazneni procesi protiv prvaka HOS-a tog vremena uopće ne postoje iako su bili odani džihadu i u Hercegovini su Aliji služili za ono za što mu je Handžar divizija služila u Sisku. Progon i ubojstva Srba. Vođe HOS-a u Hercegovini nikada nisu privedeni niti na obavijesni razgovor kamo li da su odgovarali po zapovijednoj odogovornosti. Iako su odgovorni i za rušenje Saborne Crkve i Žitomislića i za silovanja i ubojstva u Gabeli i Dretelju.

No ovom presudom sve se mijenja. Alija je mrtav. No Šefik i Bakir su itekako živi. Bit će zanimljivo čitati njihova opravdanja o tome kako nisu imali upliva u ratne akcije El Mudžahida.

Možda jednog dana i Grabovica, i malena Mladenka Zadro dožive pravdu. Mladenka koja je sa svojim selom, sa svim živima u njemu,  čak i sa životinjama u njemu poslana u smrt. U teatru od klaonice kakvog se ne bi dosjetio niti najgori režiser horora. Bio je to jedini školski primjer genocida. Brisanja hrvatske naseobine unutar dubokog  prostora džihada. Mudžaedini i odred Zulfikar poubijali su “nevjernike” koji su im mjesecima dali svoje domove, smjestili ih , živjeli s njima i hranili ih.

Radi se tu i o zločinu protiv Islama budući da džihad strogo zabranjuje ubijanje žena, djece i staraca. Pa je nejasno zašto tumači Islama šute o ovim zločinima.