Published On: Sri, lip 23rd, 2021

Šućur dragom Allahu! Može li i meni na svadbu niskobudžetna pavaljka, ne mora novi helikopter kao Ceca?

Vukanović je kazao kako je poletio avion Vlade RS iz Skoplja u trenutku dok on postavlja pitanje, prateći na mobitelu njegov let.

“Koliko je novaca ovaj narod dao za putovanja vladinih aviona. To pitam jer kad je počelo zasjedanje Skupštine poletio je avion Vlade iz Skoplja. To što letite u Tursku – šućur dragom Allahu. Sletio je na ostrvo Minokos, pa me interesuje koliko ste para dali do sada na letove aviona i helikoptera? Jeste li zato kupili treći avion? Da li je ovaj avion prodan? Jeste li uspostavili čarter let za Tivat? Brač? Ili za ovaj Minokos”, naveo je Nebojša Vukanović.

Pitao je da li i opozicija, računajući i njega, imaju prava na korištenje tih letjelica.

“Možemo li mi iz opozicije… možda bih se i ja ‘zamakao’. Ako biste i meni na svadbu dali neku staru Gazelu. I neku niskobudžetnu pjevaljku. Ne mora biti novi helikopter kao Ceca. Volio bih da mi izađete u susret i odgovorite. Posebno za helikopter”, zaključio je svoje obraćanje narodni poslanik.

Podsjećamo, posljednjih dana pojavile su se informacije kako je srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović letila helikopterom Vlade RS-a kako bi pjevala na svadbi u Laktašima.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x