Published On: Ned, ožu. 18th, 2018

Suci ‘pokrali’ Zrinjski: Drugi gol Želje nakon zaleđa, treći iz nepostojećeg jedanaesterca

S tri gola u razdoblje od 89. do 91. minute nogometaši Zrinjskog uspjeli su izjednačiti protiv Željezničara i osvojiti važan bod u borbi za naslov prvaka BiH.

Nakon susreta u redovima Zrinjskog su iskazali svoje nezadovoljstvo odlukama sudaca koje su bile naklonjene ekipi iz Sarajeva.

Kako su u mostarskom klubu s pravom ljuti na suce i sudačku organizaciju potvrđuju i snimci golova postignutih na jučerašnjoj utakmici.

Drugi gol Željezničara postignut je nakon zaleđa, a treći poslije nepostojećeg jedanaesterca kojega je sudac Petrović dosudio na intervenciju suca iza gola Vladimira Bjelice.

Detalj kod drugog gola možete vidjeti na priloženoj fotografiji. Jasno se vidi kako je Zajmović prije dodavanja Ubiparipu bio u zaleđu, i gol je trebao biti poništen.

Kod jedanaesterca za Željezničar u duelu su bili Ramović i Jakovljević, a sudac Petrović je prvo pokazao gostujućem igraču da se podigne, da bi na sugestiju Bjelice pokazao na bijelu točku.

Bilježimo i jednu spornu situaciju u šesnaestercu Željezničara. U duelu su bili Bilbija i Stevanović, a vi sami prosudite je li bilo elemenata za jedanaesterac.

Pogled.ba