Published On: Sri, pro 29th, 2021

SUCI JU BAŠ VOLE ODMJERATI: Sexy Sunita danas ponovo na Vrhovnom sudu FBiH – Hrvatski Medijski Servis

U Vrhovnom sudu Federacije BiH je za danas je zakazan pretres u predmetu protiv Sunite Hindić (23), optužene za ubojstvo Nine Ivankovića (55), mostarskog ugostitelja.

Ovaj pretres je zakazan, nakon što je, podsjetimo, Vrhovni sud FBiH, razmotrivši žalbu Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, ukinuo presudu Županijskog suda u Mostaru, izrečenu u ponovljenom sudskom postupku, a kojom je Hindić, poznata kao fatalna Sunita, bila osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od tri i pol godine, prenosi Avaz.

Iz Tužiteljstva HNŽ, podsjetimo, uložili žalbu na presudu koju je Županijski sud u Mostaru izrekao 31.svibnja u ponovljenom postupku i to zbog bitne povrede odredbi kaznenog postupka, pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, kao i odluke o kazneno-pravnoj sankciji.

Naime, iz Tužiteljstva HNŽ su naveli kako postoje dokazi koji idu u prilog tome da je riječ o ubojstvu s umišljajem.

S druge strane, Dalipagić je iznosila je da se radilo o ubojstvu iz nehaja, kako je to u dva navrata ocijenilo i Sudsko vijeće Županijskog suda u Mostaru.

Hindić, poznata kao fatalna Sunita, iskoristila je zakonsko pravo da se prije pravomoćnosti presude uputi na izdržavanje kazne, kao i da joj se odobri premještaj u KPZ Tuzla što joj je i udovoljeno te je pritvorsku jedinicu KPZ-a Mostar u kojoj se nalazila od 6.listopada 2019. godine napustila 19.lipnja ove godine.

Hindić i Ivanković su bili su kratkoj ljubavnoj vezi, a ubojstvo se dogodilo 4. listopada 2019.godine u motelu „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kraj Mostara, nakon svađe između njih dvoje. Hindić je Ivankovića usmrtila hicem iz njegovog pištolja CZ 7, 65 milimetara./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Geza
Geza
7 mjeseci prije

Mmmm slatka fatalna sunitica. 23 godine a već isprobala…

Last edited 7 mjeseci prije by hakuna matata