Published On: Pon, lis 21st, 2013

Suad Karamustafić – Sarajevski ‘novinar’ i neonacista!

Prošle noći je bošnjački nacionalist Suad Karamustafić, samozvani branitelj lika i djela Alije Izetbegovića, rastjerao skupinu romskih muzičara koji su svirali u Ferhadiji na oduševljenje građana. Oni su pomislili da je on neko i otišli kad ih je izvrijeđao da su to četnički običaji da se tako slavi. Suad Karamustafić danas prijeti u privatnim porukama svojim neistomišljenicima govoreći da će im jebat krvavu majku i sasut rafal u grlo.

Suad Karamustafić  je, naime, novinar agencije SensServis. Zeka Smajić nije poduzeo ništa protiv svog djelatnika, mlako se i bezlično distancirao.

Agencija SensServis radi za EU, NATO i UNICEF na njihovoj medijskoj promociji.

Na niske je grane spalo Sarajevo kad ovakvi miševi uvode svoj fašistički red po ulicama, po eventima, po press konferencijama.

Suad Karamustafić nije usamljen, osim njegovog šefa Zekerijaha Ko Ga Ne Zna Skupo Bi Ga Platio Smajića, podržavaju ga još razni istomišljenici.

Na krilima fudbalske euforije i tim debilima su narasla krila. Kao uostalom i u drugim zemljama, nerealizirane osobe se kriju u kolektivitetima i nacionalizmu.

http://slobodari.wordpress.com