Published On: Sub, kol 25th, 2018

STRAVIČNI DETALJI LIKVIDACIJE SPLITSKOG DILERA: Prije no što su ga ubili, mučili su ga na okrutan način – lomili mu ruke, iščupali jezik…

Prnjak je prije smrti okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obje ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u tijelo te odvezen i ostavljen na TTTS.

Policija za ubojstvo bivšeg pripadnika Vojne policije Ante Pranjka, pronađenog mrtvog u splitu, sumnjiči u četvrtak u Omišu uhićenog 27-godišnjeg Liridona B., Albanca sa srpskim državljanstvom.

Slobodna Dalmacija piše kako je Prnjak prije smrti okrutno mučen pri čemu su mu slomljeni prsti i laktovi na obje ruke, te da su mu zlostavljači nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen s jednim hicem u glavu i pet hitaca u tijelo te odvezen i ostavljen na TTTS.

“Obavljen je očevid na osobnom vozilu BMW, na kojem je jučer izbio požar, u mjestu Tugare. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom, te da se radi o vozilu u vlasništvu ubijenog 34-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje – službeno je rečeno iz splitske policije”, rečeno je iz policije u kojoj navode kako je Prnjak mrtav prevezen u svom BMW-u na mjesto na kojem je pronađen.

Osumnjičeni Liridona B. već sedam godina ima stalan boravak u Strobeču te da je uhićen na štandu na omiškoj tržnici gdje je došao majci i sestri, koje preko registriranog obrta ondje prodaju voće i povrće.  Ondje je stigao nakon što je policija ušla u trag njegovu pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca. Pri uhićenju kod njega nisu pronašli nikakvo oružje.

Priče iz splitskog podzemlja

Slobodna piše kako se u splitskom podzemlju govori kako 27-godišnjak u zlodjelu ima i supočinitelja pa se spominje ime bivšeg majstora borilačkih vještina. Obojica su navodno tog jutra viđena po nekim kockarnicama kako troše novac koji su navodno uzeli od žrtve te su se vozali po gradu njegovim vozilom dok ga nisu spalili. Što se tiče okrutnosti koju je ubojica ili više njih iskazao prema žrtvi, priča se da je to napravljeno kao svojevrsna poruka jer su smatrali da je pokojni bio policijski špijun. Navodno su ga sumnjčili za odavanje podataka o jednoj osobi koja je sada u zatvoru.

Prnjak je bio priveden u svibnju kada je pao kao organizator četveročlane dilerske skupine. Nakon uhićenja je ispitan i potom pušten da se brani sa slobode bez ikakvih mjera opreza, što je mnogima bilo čudno.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare