Published On: Uto, pro 8th, 2020

STRAVIČAN ZLOČIN U ŠIPOVU Osumnjičenik za ubojstvo monaha večerao u manastiru, uhićen muškarac koji ga je dovezao i odvezao

Policija je privela jednog muškarca za kojeg se sumnja da je na mjesto zločina dovezao Banjalučanina Dragana Ševu koji se sumnjiči da je sinoć nožem usmrtio monaha manastira Glogovac kao i da ga je nakon zločina odvezao osumnjičenog.

Monah Stefan je uboden dva puta jednom ispod srca, jednom u prsni koš. Zločin se dogodio u manastirskom objektu gdje je navodno osumnjičeni i večerao.

Kako pišu Nezavisne novine, radi se o osobi koja je ima problema s narkoticima i koja je često dolazila u manastir te je poznata monasima. Iz objekta je nestalo oko 100 KM pa se sumnja da je motiv zločina koristoljublje.

Napadač je nakon zločina pobjegao, a teško ranjeni monah uspio je pozvati drugog monaha i reći mu da je ranjen.

Prema nekim informacijama, navodno je uspio reći i ime napadača. Iako su mu pokušali pomoći u lokalnom domu zdravlja, ubrzo je podlegao ozljedama

Navodno je muškarac koji je s mjesta zločina odvezao osumnjičenog nakon privođenja policiji rekao da nije znao da se dogodio zločin kada ga je vozio.

U prostoriji u kojoj je ubijen monah, pišu Nezavisne, prizor je bio stravičan, a nakon ovog monstruoznog zločina bilo je krvi na sve strane.