Published On: Pon, pro 27th, 2021

STRAŠNA SMRT: U obiteljskoj kući pronađena beživotna tijela roditelja poznate glumice. Smrznuli su se…

Vlasti sumnjaju da su stari i bolesni roditelji glumice Alicije Witt, poznate po ulogama u filmu Dina i seriji The Walking Dead, umrli od hipotermije nakon što su njihova beživotna tijela – jedno od njih obučeno u kaput – ovog tjedna pronađena u njihovoj kući u Massachusettsu, piše Daily Mail, prenosi Jutarnji.

Tijela Roberta Witta (87) i Diane Witt (75) otkrivena su u ponedjeljak, nakon što je njihova 46-godišnja kći zamolila rođakinju da provjeri kako su njezini roditelji nakon što joj nisu odgovarali na pozive. Policija je priopćila da je obaviještena da je bračni par Witt imao ‘problema s peći’ i da su koristili grijalice za grijanje svoje trošne kuće.

Istražitelji su rekli kako je uzrok smrti najvjerojatnije pothlađenost ili hipotermija – opasan pad tjelesne temperature uzrokovan duljom izloženosti hladnoći.

Robert Witt pronađen je odjeven u kaput u dnevnoj sobi. Na tijelima nisu pronađeni neki očiti znakovi traume, a naknadnim pregledom nisu otkriveni ni tragovi otrovnih plinova poput ugljičnog monoksida.

– Nije bilo znakova kaznenog djela. U tijeku je istraga – rekla je policija nakon što su tijela pronađena u kući u Sussex Laneu u ponedjeljak.

Susjeda obitelji je rekla da je Robert Witt imao rak, dok je supruzi Diane nedavno dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

Bila je krhka ženica, mogao ju je odnijeti malo jači vjetar – rekla je susjeda.

Ista susjeda je kazala da je Alicia bila uključena u život svojih roditelja i kad god bi bila u blizini, slala bi auto po njih. Kad bi neki od glumičinih filmova bio na TV-u, Robert i Diane bi dolazili u susjedinu kuću da zajedno gledaju jer ‘nisu imali TV u boji’.

Ožalošćena glumica objavila je priopćenje u utorak.

Obratila sam se rođakinji koja živi blizu mojih roditelja da ih provjeri. Nažalost, ishod je bio nezamisliv. Molim za malo privatnosti u ovom trenutku kako bih tugovala i sabrala misli u vezi ovog događaja i posve nadrealnog gubitka – rekla je.

Vatrogasci koji su prvi stigli na mjesto događaja, navodno su provjerili kvalitetu zraka u domu i nisu otkrili štetne plinove.

Nije bilo znakova ugljičnog monoksida – rekao je zamjenik glavnog vatrogasnog zapovjednika Worcestera, Adam Roche.

Vlasti još nisu potvrdile točan uzrok smrti. Provest će se obdukcija.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Ferenc
Ferenc
7 mjeseci prije

Eto to vam je današnja amurika.