Published On: Pon, sij 18th, 2016

ŠTOVATELJ ANTE PAVELIĆA: Evo koga je sve pomilovao bivši nezakoniti predsjednik F BiH Živko Budimir

news-2012-December-moon_budimir_393548470

Zahvaljujući bivšem nezakonito izabranom predsjedniku Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Živku Budimiru, 247 osuđenika je dobilo pomilovanje, otkriva Centar za istraživačko novinarstvo, a prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na osnovu toga neki od njih su izašli ranije na slobodu, nekima je umanjena zatvorska kazna ili zamijenjena za uvjetnu presudu ili novčanu kaznu.

Među pomilovanim su i sedmerica kojima je Budimir omogućio brisanje presude.

Prema podacima koji su objavljeni u Službenim novinama FBiH, u razdoblju od svibnja 2011. do studenog 2014. godine Budimir je davao pomilovanje osuđenim za: ubojstvo, razbojništvo, dilanje droge, organiziranje otmice, navođenje na prostituciju, zlouporabu položaja, nasilno ponašanje, nanošenje tjelesne ozljede, napad na službene osobe, prekršaje u prometu kao i šumsku krađu.

Kompletan popis s podatcima o pomilovanjima pogledajte OVDJE.

Na fotografiji : Bista Ante Pavelića. ustaškog poglavnika, koja je pronađena u uredu HSP-a tadašnje Budimirove stranke preko koje je došao do pozicije neleglanog predsjednika FBIH.

Stranku Ante Pavelića SDP je uveo u vladu FBIH. Uz pomoć međunarodne zajednice. SDP i DFi danas drugima imputiraju ustaštvo. Za vrijeme Vlade Platforme niti jedan Platformaški medij nije smio objaviti ovu informaciju. Niti smije danas. Dok recimo Poskoku imputiraju ustaštvo.

Poskok i Slobodna Bosna jedini su mediji u BIH koji su objavili ovu informaciju, kao i informaciju o obiteljskom nasilju Emira Suljagića. Od tada traje konstantan udar Emira Suljagića kako na Poskok tako i na Slobodnu Bosnu.

Umjesto da stranu na stanu istine, sarajevski NGO sektor podržao je nasilnika nad ženama, i zaštitnika Pavelićeve stranke. Gospodina Emira Pavelića. Pardon. Suljagića.

Vjekoslav Max Čamber, čedo Platforme, koje je prije ulaska u Platformu pisalo strašno slatke tekstove o NDH-aziji danas je šef federalnog ureda za europske integracije. Čamber je postao toliko nebitan da ga ni nova Vlada ne primjećuje. Dok nas on, pavelićanac uvodi u Europu.

Ovaj tekst neće prenijeti niti jedan slobodni sarajevski medij.

Poskok.info