Published On: Ned, velj 7th, 2021

STOJNIĆ: Znam tko je ubio Dženana Memića

 

Denis Stojnić, MMA borac, u sinoćnjem gostovanju na FACE TV rekao je da zna informacije koje su od značaja u slučaju ubojstva Dženana Memića, a koje će prema njegovim riječima iznijeti na Sudu u ponedjeljak.

– Poziv sam dobio 3. prosinca, tada se nisam mogao oglasiti, a sada čekam točno vrijeme kada ću se pojaviti na Sudu. Mene boli taj slučaj, čovjek je izgubio dijete, ne mogu vjerovati da pet godina razne službe rade na jednom slučaju koji je vrlo prost a takvu tegobu čovjeku stvaraju. Cijelo vrijeme se ide u krivom smjeru, a to je da optužuju neke ljude koji nemaju veze s tim. Amnezija Alise Mutap nije amnezija, jer ja kao MMA borac sam pitao svoje doktore je li moguće da Alisa Mutap može imati amneziju – kazao je Stojnić.

Na pitanje hože li mu tvrdnje da zna tko je ubica štetiti i tijekom svjedočenja na Sudu, Stojnić je odgovario:

– Imam pravo da sumnjam, prava istina je da se ja sa Murizom Memićem ne poznajem, Zijo Mutap je prije nekoliko godina imao neizravan susret sa mnom. Meni su tada otuđena auta, bila su možda i kod njega, čovjek je opisan kao lokalni šerif, baja. Nakon toga kolega mi kaže da je Alisa njegova kćerka. Zijo Mutap je pravi smjer ovog slučaja, i prije njegovog uhićenja sam ja rekao tko je ubojica. To je prava adresa, ona nikakvu amneziju nema, trebala bi biti uhićena jer je sudionik ubojstva. Ravan ubojici je i doktor koji joj je dao dijagnozu amnezije. Ona ima amneziju samo zbog toga što je u pitanju njena uža obitelj – rekao je Stojnić.

U Sudu će kako kaže reći isto što je rekao i javno, da sumnja na Zijada Mutapa.

– On je umiješan u ubojstvo 100 posto, on i njegova kćerka. Šerif Konjević je imao snimke, jedna kamera radila druga nije. I njega treba Tužiteljstvo ponovo pozvati. Kako je moguće da je jedna kamera radila, a druga nije?! Kamere su se sklonile jer je lokalni baja u tom naselju reagirao. Dogodio se sukob, pitanje je je li Zijo Mutap bio protiv te veze… – naveo je Stojnić./HMS/


uskrs ephzhb