Published On: Ned, lis 17th, 2021

ŠTO SE DOGODILO U VITEZU? Vicko je izletija iz sobe branit prijatelje, no dočekao ga je teleskop. Završio je u krvi…

Ne stišavaju se reakcije po društvenim mrežama na sukob koji se prije tjedan dana dogodio u Vitezu u motelu “Dačo”, u kojemu je teško i brutalno pretučen 27-godišnji Vicko Dodoja iz Dugopolja.

Razne se priče raspredaju o tome što se dogodilo i zbog čega je Dodoja završio u bolnici s teškim i za život opasnim ozljedama, no službene verzije tamošnjih vlasti nema.

Iz svega što smo doznali u razgovorima s nekim od sudionika događaja i prijateljima ozlijeđenog Dodoje može se zaključiti da je mladić nastradao ni kriv ni dužan samo zato što je vidio da su neki od njegovih prijatelja napadnuti pa je htio spriječiti daljnje napade.

image

U posjedu smo snimke telefonskog razgovora u kojem jedan od dobro upućenih momaka pojašnjava jednoj osobi bliskoj Dodoji što se ustvari tamo dogodilo.

“To ti je bilo da je njih 25 išlo na bikijadu jer trojica imaju bikove i onda tako svi ekipno idu svugdi. Među njima uvik ima trojica, četvorica mlađih koji su za nerede i rade probleme.

Vicko je valjda prvi iša ća (iz te pivnice u sklopu motela u kojoj su večerali i poslije pili pića – op.a.) jer mu se nije više dalo biti tamo. Ostala su ta trojica koja su zujala, tri stola su bila njihova…

Palile se pare na neku muziku, ovo, ono, i ubrale su konobarice da imaju love… Ono, dođe ona, a on joj ubaci u sise 50 eura, glumili su džekove…Konobarice su zvale prijatelje i rekle im da ovi imaju love i normalno da su ih krenuli opljačkati. Jednoga su opljačkali, uzeli mu 6 tisuća eura, a drugog su tukli, vraćali su se u hotel i ovi su ih sačekali.

image

Vicko je čuja da se nešto događa, izletija je i vidija da tuku njegovoga. I uletija je, ka šta ćeš ti ovo, ono, a ovi odmah teleskopom po glavi. Ovaj njegov šta ga je tuklo pobiga je, a Vicko je osta i doli su ga izmrcvarili.

Ulazili su onda i drugima u sobe, tu su padali ormari… Ovi ostali u sobama su bacali ormare i krevete na vrata da im ovi ne uđu…

Sad je već, izgleda, pribilo ćaću tog muslimana koji je bija glavni u napadu jer njega nisu našli. Kako su svi pušteni iz policije, sad ih valjda ovi traže (navodno pripadnici jedne navijačke grupe iz Viteza – op.a.)... – ispričao je taj momak svom sugovorniku.

image

Kako bilo, očito je da je ovaj događaj “uzburkao” strasti u Vitezu.

Pokušali smo jučer doći i do vlasnika motela “Dačo”, no na broj telefona oglašen na njihovim internetskim stranicama javio se konobar kazavši da je moguće da će “vlasnik doći, ali i da neće doći…”. Do zaključenja ovog teksta nije nam se javio.

Pokušali smo i od policije u Vitezu doznati što se događa, no oni su nas, nakon prvotne ljubaznosti, samo uputili na MUP Srednjobosanskog kantona, prebacujući tako lopticu na “višu instancu”.

guest
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
more 1965
more 1965
1 mjesec prije

satrat ih triba

Hvo..zauvjek..
Hvo..zauvjek..
Odgovori   more 1965
1 mjesec prije

Neka malo nek upoznaju ovi naši iz lijepe naše s kakvom stokom isilovskom mi ovdi ne želimo zajednički život i jedu državu nego svak gazda u svom a vi nas uporno hoćete sastavit i strpat u jednu vreću eto vam saraj to vam gl grad stim teroristima nas giraju,te ovi u HR da vide da je nemoguće s ovom nepismenom muslim bagrom ikakav život samo suživot jedni ppred drugih bez miješanja..

Sabahudin.P
Sabahudin.P
1 mjesec prije

sto bi srbi rekli “ko te tera u Moravu kad ne umes da plivas”!!!!!

Risovčanin
Risovčanin
Odgovori   Sabahudin.P
1 mjesec prije

hoćeš reći močvaru s krokodili

Pero
Pero
1 mjesec prije

Da ima ikakve policije i pravosuđa taj “Dačo” bi trebao biti zatvoren.. kretenski gazda, kretenski narodnjački lokal…

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

Soroševci, imaju li muslimanski zločinci imena?

ŠOKAC
ŠOKAC
Odgovori   Mene kliču Haso_2
1 mjesec prije

Zanimljiva opservacija za sve je kriv Soroš jevrej i ALJO FUNDAMENTALISTA

Risovčanin
Risovčanin
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

ma ,znaš i gotovo ,)

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
Odgovori   ŠOKAC
1 mjesec prije

Džukac Soroš je igrom slučajeva Židov ali – u svakom žitu ima kukolja 😉 ! Što se Alije tiče – rijetko skidam kapu Bošnjama ali ovaj put moram! Alija je bio najveći europski islamista 20. stoljeća – na čast i ponos svim Bošnjacima 😎 ! Si sad zadovoljan?

Last edited 1 mjesec prije by Mene kliču Haso_2
Knjizevnik
Knjizevnik
1 mjesec prije

Jako mi zao decka i onda se cude sto hrvati koji mogu iz Srednje Bosne salju djecu u Zagreb i dalje. Od nesigurnog okruzenja + mnostvo migranata+ ceste smrti gdje triput veca smrtnost u saobracajkama neg u Hr recimo pa samo budala nebi.. Ozbiljnost malo na stranu ali ova dalmatinska verzija hrvatskog jezika je jako smisna zvuci kao prava sprdacija knjizevnog hrvatskog

ŠAHBAZ Soroš
ŠAHBAZ Soroš
Odgovori   Knjizevnik
1 mjesec prije

Dabome…danasnji hrvatski jezik je zapadna rogobatna varijanta bosanskog…vidi osnovu stvaranja SH JEZIKA BEČ 1850…IVAN MAŽURANIĆ I EKIPA I VUK KARADŽIĆ I EKIPA…HRVATSKA SLAVONIJA I DALMACIJE RAVNOPRAVNE POKRAJINE AU MONARHIJE…RAZLIČITE ZASTAVE…

Anonimac
Anonimac
Odgovori   ŠAHBAZ Soroš
1 mjesec prije

Ne postoji bosanski jezik kao ni bošnjačka nacija. To svi znaju. Jedino vi talibanije u to vjerujete.

icoo
icoo
1 mjesec prije

Gazda je najvece zlo jer su oko njega okupljeni najveci kriminalci..

Space
Space
1 mjesec prije

išli na bikijadu a to je ,kako samo ime govori, sajam intelektualaca,čudi me da se ovako nešto desilo

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Na prvom mjestu je žal za ovim dečkom, Hrvat je ! A onda čuđenje za upornu glupost mojih Hrvata koji doživljavaju ovakve i svake druge neugodnosti od muslimana . .
Posebna priča je njihova “ljubav” prema Sarajevu u kojem doživljavaju svakojake neugonosti na dnevmoj bazi !
Vicko ozdravi nam .