Published On: Wed, Sep 6th, 2017

Što se dogodilo s licem Lepe Brene? Navodno se počastila odlaskom u plastičara, a fotografija s prijateljicama pevaljkama povukla je otrovne komentare

Nakon nedavnog ljetovanja na Jadranu, Lepa Brena vratila se u Beograd, ali svratila je i na brzu korekciju u Zagreb. Prema pisanju Kurira, pjevačica je u našemu glavnom gradu posjetila plastičnog kirurga i malo se ‘sredila’.

”Krajem kolovoza Lepa Brena odradila je intervenciju kojom je sredila podočnjake i tamne krugove ispod očiju, ali nije u pitanju klasičan kirurški zahvat. Riječ je o suvremenoj metodi kojom se pomoću tanke igle filer ubrizgava direktno na kritično mjesto.”, piše srpski časopis.

Odmah se Brena novim izgledom pohvalila i na društvenim mrežama, a fotografija koju je objavila na Instagramu izazvala je, po tko zna koji put, burne reakcije. Pjevačica pozira sa svojim poznatim kolegicama, Anom Bekutom i Darom Bubamarom, a iz jednoga pogleda očito je da je itekako ‘prčkala’ po licu, kako se popularno kaže.

Osim što je potpuno narančasta, što je česta reakcija na kemijski peeling, pjevačica je i vidljivo zategnuta, pa su obožavatelji komentirali da izgleda kao ‘voštana figura’, te da sve manje liči na sebe.