Published On: Uto, sij 18th, 2022

ŠTO POVEZUJE FAKTOGRAF, RASKRINKAVANJE I RATKA MLADIĆA? Ovaj tekst neoborivo dokazuje kako Facebook i njegovi lokalni ljigavci podržavaju arhitektu genocida u Srebrenici. Hoće li ih Tužiteljstvo BIH goniti?

Prije tjedan  dana objavili smo pohvalu hrabrom mladiću, Sarajliiji, Bošnjaku, koji je otišao u Istočno Sarajevo, razbio ploču s imenom “Ratko Mladić” sve to lijepo snimio kamerom i prijavio se potom policiji u FBIH.

Dakle čovjek je legalist i borac protiv javnog veličanja zločina u urbanom prostoru. Borac protiv kulture nasilja a ne nasilnik.

Podijelili smo video s Istraga.ba te iznad videa napisali poruku “Respect” u znak podrške.

Internet policajci Marka Zuckerberga su nas potom upozorili da širimo nasilje iako smo širili pohvalu aktivizimu protiv nasilja. Protiv smo veličanja arhitekte genocida u javnom prostoru BIH pa smo tako uz onoga tko se protiv tog i ustane.

Pisali smo Vidovu i Brkanu da nam Facebook prijeti te da stanu u našu obranu.

Gospoda nam se nisu udostojila niti odgovoriti.

Šutnja o ovome je što?

Negiranje presuđenog zločina. Šuteći o ovoj grešci Facebooka Vidov i Brkan dopustili su da budemo kažnjeni jer smo protiv Ratka Mladića.

Njihovo nedjelovanje je što? Jasna podrška Ratku Mladiću. I njegovom pravu da se njegovo ime vijori širom BIH. A što je kažnjivo u BIH.

A kada bi to Vidov i Brkan trebali reagirati i pisati Zuckerbergu da je pogriješio ako ne u ovom slučaju:

“Gospodine ne možete nasilnikom nazivati čovjeka koji u Sarajevu ruši tablu Ratka Mladića, nasilje je ta tabla a ne taj čovjek, njegov čin je ustanak protiv nasilja a ne nasilje”

Zar je toliki problem NGO kurvišima iz Faktografa i Raskrinkavanja, bio sastaviti taj mail?

Umjesto isprike Facebooka nakon par dana  Facebook nas je  upitao:

“Slažemo li se s njihovom odlukom da nas kazne jer smo objavili potporu mladiću koji je srušio tablu s Ratkom Mladićom”.

Odgovorili smo da se ne slažemo jer to nije potpora nasilju nego borbi protiv nasilja. Iako nam je bilo mudrije da odgovorimo da se bespogovorno slažemo s Facebookom i tako ne zaradimo kaznu od njih. No ostali smo principijelni.

Nakon toga nam je Facebook ograničio doseg stranice i  kaznio nas. Ratko Mladić može biti zadovoljan i Zuckerbergu poslati pismo zahvale.

Za to vrijeme US ambasada po BIH ispituje tko u BIH podupire zločince. Dok BH medije guši američki medijski mastodont, koji u isto vrijeme štiti Ratka Mladića.

Što nam sada preostaje?

Pisati US ambasadi?

Moliti tijela vlasti u BIH da nas zaštite od nasilja Facebooka, promladićevih Darka Brkana i Petra Vidova koji svojom nereakcijom i šutnjom očito smatraju da je Facebook u pravu kada kaže  da se ne smije čestitati građaninu koji se ustao protiv divinizacije Ratka Mladića u javnom prostoru i uništio tablu s njegovim imenom.

Sjetimo se da je Brkan, osim što je svojevremeno organizirao prosvjed potpore Suljagiću, (kada je ovaj lažirao aferu metak, poslavši sam sebi u koverti pismo s prijetnjom i taj komad municije) 2014 tijekom lažnog bosanskog proljeća, također potpaljenog od strane sarajevskog NGO-a danas smješetnog u Istinomjeru.ba i Raskrinkavanju.ba sudjelovao i  u paleži društvene imovine, poticanju na palež, blokadi parlamentaraca u zgradi itd. Je li ikada za to odgovarao? Je li svoje organizacije lažnih prosvjeda naveo u CV-u kada je od Marka Zuckerberga iskamčio posao?

Zašto smo kažnjeni?

Jesmo li prijavljeni na Facebooku samo zato što smo Hrvati? Pitanje djeluje glupo no izgleda da jesmo.

Naime, kako bi dokazali da je netko namjerno iskoristio tu objavu, kako bi naštetio Poskoku, prijavili smo Facebooku isti taj video ali objavljen na Istraga.ba stranici.

Nakon što je naša prijava pregledana, odgovoreno nam je, također iz Facebooka da objava NE KRŠI STANDARDE ZAJEDNICE.

  • Ukratko ako hrvatski portal pohvalno objavi video snimak na kojem se vidi mladić kako ruši tablu Ratka Mladića – to je za Facebook širenje kulture nasilja.
  • Ako bošnjački portal Istraga.ba uradi to isto – to nije širenje kulture nasilja.

O čemu se radi?

Zuckerberg, taj multimilijarder, dao je lokalnim NGO-ima da određuju što je istina a što ne. Osim Sarajeva i Zagreba postoji i farma Facebook sarajevskih pilića u Poljskoj. Ti pilići određuju kog će držati za gušu a tko može imati neograničen doseg.

Imaju listu nepoželjnih portala koje kažnjavaju, nekad zbog gluposti ili u ovom slučaju zbog potpore borbi protiv veličanja Ratka Mladića.

Tako smo jednom prilikom kažnjeni jer smo prenijeli informaciju kako 24sata.hr stavljaju polugole djevojke, jeftinog izgleda na svoje duplerice, a pored njih nadopisuju im biografije kako se radi o “arhitektici iz Posušja ili dotkorici iz Kalesije”.

Na neki način koriste BIH prostor za rasističko ismijavanje. Kao podprostor niže kulture koji završava na RH duplericama. Postajemo virtualno bijelo roblje Ur-Hrvatske. Pisali smo o tome fenomenu potkrijepivši vijest slikom.

Iako je naša objava kritika tog RH Ur-Novinstva pilići s farme u Poljskoj, Brkani i Vidovi, ocijenili su, šerijatskom presudom, da mi to, promoviramo golotinju.

Znali smo  da su bijedni, i da koriste moć Marka Zuckerberga za provođenje protuustavne cenzure slobodarskih portala u BIH i RH no nismo znali da su tako bijedni da će im i Ratko Mladić postati društvena vrijednost putem koje će nas ušućivati.

 

Napomena za demokrate u BIH: Što mislite hoće li džihadistički portali i džihad TV kuće FaceTV i FTV informirati BH javnost o ovoj činjenici, da Facebook štiti Ratka Mladića tako što kažnjava hrvatske portale koji podupru rušenje tablica s njegovim imenom? I sad nam recite da smo radikalni jer ih nazivamo džihadističkim medijima. Njihova mržnja prema nama jača je od mržnje prema Ratku Mladiću.

Sve ostalo je laž.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
15 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!

Mrzim islamistu Soroša 🙁 i ne pitajte me zašto 🙁 !

drZlikovac

Zar si ti sposoban mrziti…svašta!

Neverni Toma

Svako moze da mrzi mada nije preporucljivo jer mrznja izjeda organizam ali niko ne moze da mrzi toliko kao ti. Pored svega jos si i sarkastican.Najveci mrzitelj od svih. Pravi ”zlikovac”

Bleda

Bravo.

I ja.

SafetPsychoSaray

Raskrinkavanje treba da stane u odbranu nacionalistickog fake news portala? Uozbiljite se

veritas

Imena luda – nalaze se svuda. Pa i ona Mladićeva ploča!

Bleda

Nalazi se lijepo u RS. Na mjestu gdje je 1992 godine postrojio jedinicu koja se borila protiv ihslamskih mhudžosa.

Krapina

To je bila regularna jedinica SV, s kojima su izišli iz rata i potpisali Dayton.

Šaćir soros

Ne zna izvjesni bosanski…”mladić ruši tablu Mladiću ” …

Bleda

Pojma autor nema.

Bleda

A teksta hebote. Koja je pametnica pisala ovaj idiorizam? Što se nije potpisala?

Bleda

Ovaj portal stvarno nema fiksan pravac i smjer. Piše jednom ovako, jednom onako… Danas bhalije, sutra stašeu…

Zoran

Kojegmgenocida,u Ruandi?U srebrenici je bilo streljanje ratnih zarobljenika a to nije genocid.A mamlaz sto je razbio plocu,sto to nije uradio po danu ako je junak?

Krapina

Sve izvrću. Ali neće još dugo. Kad prestanu amurima prati pare, sve će se okrenuti.