Published On: Uto, stu 5th, 2019

STEVANDIĆ VS MEKTIĆ Mektić proglašen krivim, optuživao i klevetao bez ikakvih dokaza

Osnovni sud u Banja Luci donio presudu kojom je utvrđeno da je ministar sigurnosti Dragan Mektić bez ikakvih dokaza i činjenica klevetao Nenada Stevandića.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je Osnovni sud u Banja Luci donio presudu kojom je utvrđeno da je ministar sigurnosti Dragan Mektić bez ikakvih dokaza i činjenica zasnovanih na odlukama nadležnih institucija iznosio brojne neistine i uvrede na njegov račun.

Stevandić je dodao kako je presuda donesena nakon glavne rasprave kojoj su prethodila višestruka odgađanja i odugovlačenja postupka od Mektića, objavljeno je iz Ujedinjene Srpske.

“Moja obitelj, ja, prijatelji, suradnici, institucija u kojoj radim i politička organizacija kojoj pripadam, pretrpjeli smo i još osjećamo posljedice diskreditacije i targetiranja koje su proizvele ovako plasirane laži, klevete i uvrede”, naveo je Stevandić, prenosi Bljesak.

Izrazio je nadu da će ova presuda u budućnosti doprijeti korektnijoj komunikaciji među suprotstavljenim stranama u javnosti i dovesti do izbjegavanja uvreda i svjesno plasiranih laži s ciljem da se bilo tko diskreditira ili ponizi.

“U suprotnom, važno je da se zna da nadležni organi neće dopustiti nekažnjeno ugrožavanje ugleda, časti, osobnog i obiteljskog mira i integriteta bilo koje osobe koja se nađe na meti svjesno plasiranih laži, kleveta i uvreda”, zaključio je Stevandić.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare