STANKO ADIDAS: Bio na operaciji odstranjenja gelera i ima protezu na kuku

Nakon što je ležeran outfit Stanka Primorca Ćane, predsjednika HSP-a Bosne i Hercegovine (podsjetimo da postoji još jedan HSP i to HSP BiH, predsjednika Nikole Raguža), na sjednici Hrvatskog narodnog sabora BIH izazvao veliko zanimanje javnosti, Primorac je za Republiku pojasnio zašto se baš odlučio na dolazak na sjednicu u Adidas trenirci i patikama. Razlog je zdravstveni.

“Imao sam jednu ozbiljnu operaciju u Zagrebu gdje su mi iz kuka odstranili gelere i sada imam ugrađenu protezu. Odradio sam jedan termin u toplicama, ali za ostalo nisam imao vremena zbog privatnih obveza prema obitelji itd. Na sjednicu sam došao u patikama jer još ne mogu obući cipele pa mi nije imalo smisla na patike oblačiti odijelo”, za Republiku je pojasnio Primorac razlog za svoju sportsku “obleku”.

Ćane Primorac inače operiran je 28.9. 2019 godine.

Sada je treći mjesec 2020.

Zanimljiv detalj motivirao je Primorca da bude žurno operiran. Posjet obitelji u Irskoj – Dublinu Primorac je planirao odlaskom zrakoplovom. Međutim kada je stigao u zračnu luku Franjo Tuđman, nije mogao proći rendgen kontrolu zbog gelera u sebi. Tako su naime pisali mediji.

Inače fotografija Primorca u trenirci na sjednici HNS-a postala je viralna uz brojnu podršku čitatelja, a za oko je zapala i  administratorima poznate facebook stranice ‘Squatting Slavs in Tracksuit’, koja broji više od milijun pratitelja.

”Samo jedan čovjek je obučen kako treba za sastanak”, ”Nikad ne zaboravi odakle si došao”, ”Samo jedan čovjek pokazuje ‘respekt’, ”Boss”, ”Ovako bi bilo stalno da je HRHB”, samo su neki od komentara ispod fotografije koju je na ovoj stranici vidjelo više tisuća ljudi, prenosi Bljesak.info.

 

more recommended stories