Published On: Čet, sij 17th, 2013

Stanje medija na hrvatskom jeziku – otvoreni program pod pokroviteljstvom Platformaša…

Gotovo sve radio stanice na hrvatskom jeziku u BIH prenuse trenutnu konferenciju iz Kosače, okrugli stol na kojem sudjeluje cijeli niz hrvatskih novinara i istaknutih medijskih radnika. Ova konferencija svojevrstan je apsurd. Sponzor okruglog stola je EPHZHB točnije nelegalna uprava ove javne većinske hrvatske tvrtke koja je odlukom Alijanse iz 2000-e iz vlasništva hrvatskih općina prenešena na vlasništvo Federacije a čiju riznicu trenutno krmče Lijanovi i Jurišićevi trabanti.
 
 
Trenutno se na tom okruglom stolu čita , nit manje nit više, nego govor Željka Asića, platformaške krvopije koja nije smjela doći u Kosaču a zauzeta je kako reče, platformaškim obvezama u Sarajevu. Lik je inače jedan od kourednika Lijanovog Dnevnog lista te cijelog niza pravaških portala na kojima se svakodnevno ismijava hrvatsko pitanje  u BIH.
U svemu sudjeluje cijeli niz novinara koji su nominalno “antiplatformaški” nastrojeni no pod financijskim zovom “pokrovitelja” nisu mogli odoljeti. Ljubo Kovač organizator  ovog skupa upravo je pohvalio govor Željka Asića kao kvalitetan i koncizan te zahvalio upravi EPHZHB-a.
Fakin šit.