Published On: Ned, stu 21st, 2021

Stanivuković prvi put komentirao odnos s pjevačicom Tanjom Savić, nije demantirao vezu

Stanivuković prvi put komentirao odnos s pjevačicom Tanjom Savić, nije demantirao vezu
www.dnevnik.b

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković otkrio je što mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i odgovarao na pitanje je li istina ono što se piše po medijima da je u vezi s pjevačicom Tanjom Savić. Draško je prvo pojasnio smeta li mu pisanje o njegovom privatnom životu.

“Da budem iskren, dio svog privatnog života ja sam dajem putem društvenih mreža, to je ono što radim u slobodno vrijeme, čak i dio kućne atmosfere, s bakom, s bratovom kćerkicom, to je dio koji u danom trenutku imam želju i emociju da podijelim. To je možda jedan od razloga zbog kojeg su me ljudi zavoljeli, jer živim život kao i svi drugi. Vremenom čovjek očvrsne, pa onda i neka pisanja koja nemaju veze s istinom počnu manje smetati, jer da čovjek sve prima k srcu, ne bi izdržao tu vrstu pritiska”, kazao je on, prenosi Blic.

Na pitanje što je istina u tvrdnjama o njegovoj vezi s pjevačicom Tanjom Savić, nije demantirao romansu, ali nije želio iznositi previše detalja.

“Ono što je meni važno reći jeste da sam postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Netko sam tko zna da u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žutog tiska i takvih natpisa. To nije nešto na što ja stavljam naglasak i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli”, rekao je.

“Vrijednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrijednosti koje želim promovirati. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gdje i ja sam spoznam gdje sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i zanimljivije od vitalnih pitanja”, zaključio je za “Alo”.

Dnevnik.ba

guest
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
8 mjeseci prije

Erdoganov teklić Draško nije srušio legendu Dodika ali bar porušio ljepšu polovinu Republike Srpske 😎 ! Srbi, sami ste ga birali – sami pali – sami se ubili 🙁 , mi Hrvati nemamo baš ništa sa tim…

Last edited 8 mjeseci prije by dr Haso, buregdžija
Krivousti
Krivousti
Šta ti kažeš na ovo?  dr Haso, buregdžija
8 mjeseci prije

Tebi krivo što neće Goricu, a ne bi je ni ja

dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Krivousti
8 mjeseci prije

Pardon – Gorici ne bih dao ni halala ni oprosta 😎 – već bih se ja dogovorio sa slatkicom Goricom 3< 🙂 !