Published On: Wed, Apr 24th, 2019

Stanivuković o vezi sa braćom Ćulum i fotografijama iz njegove obiteljske vile

Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma, koji se dovode u vezu sa ubojstvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je ovo za Srpskainfo narodni poslanik Draško Stanivuković.

Nakon objavljivanja informacije da su uhićena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Nermin i Armin Ćulum uhićeni su jučer u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubojstvima u Banjaluci.

Oni su na čelu motociklističke organizacije „United Tribuns“ koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Europi su proglašeni za treću najveću opasnost za sigurnost, nakon salafista i neonacista predstavlja najveću državnu opasnost u Njemačkoj.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nermin Culum (@culumnermin)

Stanivuković je za Srpskainfo.com rekao da su njegovog brata ranije kontaktirali i pitali da dozvoli fotografiranje za „Miss universum“.

“Mi smo im dozvolili da se slikaju ispred kuće, a organizator je navodno pozvao braću Ćulum kako bi se te djevojke slikale sa njihovim automobilima. Te sporne slike su tada nastale, a mi u to vrijeme nismo ni bili u kuću”, pojasnio je Stanivuković.

On je dodao da tek jučer kada su objavljene slike je prvi čuo za Ćulume i vidio slike,.

“Oni su iz Sanskog Mosta, a ja ni tamo ne idem pa ih nisam mogao ni tamo sresti. Ispred naše kuće svako malo dolazi neko da se slika za mature, svadbe, rođendane i slično. Trudim se da svima izađem u susret i dozvolim da se se slikaju. Nemam ja skener na koji će mi izbaciti da li je neko kriminalac. Zna doći po 40 učenika iz Gimnazije da se slika, pa što ako dođe otac od neke djevojke koji ima dosije, ispašće opet da se družim sa kriminalcima“, ističe Draško.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

😎😎

Objavu dijeli Nermin Culum (@culumnermin)

Prema njegovim riječima, isto je i kada ga ljudi zaustave na ulici da se slikaju sa njim, on ističe da ne može znati ko su oni i sa čim se bave.

-Ubijeni Slaviša mi je bio tetak i prijatelj. Puno vremena smo provodili zajedno i on je imao veliki utjecaj na mene. Njegovo ubojstvo me pogodilo, a jučer kad sam posjetio njegovu obitelj i meni su rekli da se pazim. Eto kakve poruke nam šalju – kaže Draško.

Ističe da obitelj ubijenog Krunića zahtjeva da se ovaj slučaj rasvjetli do kraja i da se utvrdi motiv i tko je naručilac ubojstva.

Braća Ćulum na svom „Instagram“ profilima često objavljuju slike iz luksuznih kuća, hotela, kao i slike svojih automobila vrijednih po nekoliko stotina tisuća maraka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nermin Culum (@culumnermin)

Prema pisanjima brojnih evropskih medija, njihov moto klub „United Tribuns“ bavi se raznim kriminalnim poslovima. Agencija za istrage i zaštitu BiH 2014. pretresla je kuću Armina Ćuluma u okviru međunarodne policijske akcije “Ezel”, koju je provodilo 900 policajaca na području BiH, Austrije i Njemačke.

Kako izgleda Stanivukovićeva vila možete vidjeti i u videu Goge Sekulić koji je snimila u njoj.

 

ZADNJE VIJESTI: 

Nermin i Armin Ćulum bit će pušteni dan nakon što su jučer uhićeni u Sanskom Mostu zbog navodne povezanosti s ubojstvom Slaviše Krunića kod Banja Luke.

To je danas potvrdilo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske.

Goran Milanović, također jedan od uhićenih zbog povezanosti s Krunićevim ubojstvom, bit će pušten na slobodu, prenosi N1

Kako vidimo krenulo se sa masovnim brisanjem slika … zanimljivo bi bilo dobiti odgovor zašto ako nitko ni sa kim nije komunicirao i ako je sve čisto.

Večeras se pojavila i slika skinuta sa Stankivukovićeva facebook profila kako ponosno pozira sa braćom Ćulum koja je isto ekspresno uklonjena.

Sigurni smo kako Draško ima neko logično objašnjenje za to.