Published On: Ned, kol 14th, 2022

ŠTA SU BAKIR I KOMŠIĆ URADILI U SAMO 4 GODINE OD BOŠNJAKA: Nermin Nikšić zna da svoj govor iz 2018. on danas naprosto ne smije ponoviti

Sluđivanje vlastitog naroda, bošnjačkog, proglašenje FBIH Tvrđavom koju treba učvrstiti izbacivanjem Hrvata iz nje, u dva vagona, potom obračun sa Srbima, i rukama i nogama, sotonizacija Hrvatske,  Hrvata, HV-a, HVO-a, nasilno brisanje pozitivne kulture sjećanja na Hrvate bez kojih ne bi bilo ni Bosne ni Bošnjaka, a kamo li mira, odustajanje od građanske retorike i okretanje retorici stvaranja nacionalne države Bošnjaka, s elementima islama u Ustavu, nazivanjem izbora koji slijede “džihadom našeg vremena”, prijetnje OHR-u ukoliko ispoštuje američke mirovne ugovore u BIH, nastavak tiranije nad Židovima u BIH, otimanje mjesta u domu naroda istima, sve su to rezultati bakirizma i komšićizma, u suštini produkt sulude naci ideologije stanovitog Hebibovića, marksiste i današnjeg Dobriše Ćosića bošnjačkog nacionalhegemonizma.

SDA i DF , sklepani od starih ishlapljenih kadrova, zaustavljeni u ideološkom razvoju upravo su u ovom nezrelom mladiću pronašli nove ideje za vlastite nove ideološke i političke stranputice.

Svo to ludilo Bakira i Komšića, prepisano iz Hebibovićeve glavurde, značajno je utjecalo i na ostale stranke u šerijatu. One tamo mogu opstati tek ako budu radikalnije u retorici mržnje prema Ustavu BIH i prema dva manja naroda u BIH , od retorike koju siju obredni koljači BIH. Al Qaedin ogranaka za Balkan iliti u šali “SDA” te Lagumdžijin politički abortus kojeg je džihad vratio u život –  Željko Komšić.

Prije 4 godine na predizbornom skupu Nermin  Nikšić održao je govor koji danas zvuči kao znanstvena fantastika. Ohrabrujući je to bio govor. Gotovo nemoguć. Govor koji u svakom čovjeku koji razmišlja iti malo nadnacionalno izaziva upitnik je li  Nikšić zapravo čovjek budućnosti, može li on povući Bošnjake iz SDA ludare umrežiti ih s progresivnim snagama u Hrvata i Srba i napraviti bolju BIH. Iako je Nikšićev govor utopijski i u samom SDP-u i tada je doživljen kao eksces, iako je SDP BIH utopijska stranka, i u suštini varka, jer se istinski nikada nisu obračunali s nacionalizmom, terorizmom, panislamizmom i Al Qaeda strukturama unutar te partije, ovakav govor je danas nemoguć.

I nije da tvrdimo kako bi  SDA i njihovi Abu Malci kaznili Nikšića kada bi ga održao. Ne. Mi tvrdimo da i sam Nikšić zna da ovakav govor danas nema smisla. da bi bio kažnjen kad bi ga održao. Da kod Srba i Hrvata ne bi dobio ništa glasova a da bi kod Bošnjaka izgubio ih puno.

Nikšić je svjestan da je SDA u 4 godine znatno promijenila demografsku sliku bošnjačkog naroda. Osim što je iselila tisuće, od mnogog Bošnjaka načinila je ponovno primarno muslimana, a potom od mnogog muslimana načinila i džihadistu.

A džihadist zna što se radi u džihadu  našeg vremena. Izlazi se na izbore pisane po volji džihada, ne po volji Ustava BIH, džihadist prijeti Schmidtu ubojstvom, masovnim protestima, i poštivanje prava kršćana smatra uvredom. On se tada ustaje protiv vanjskog autoriteta baš kao kapetan Gradaščević, jer ne može prihvatiti državu jednakopravnih naroda.

BIH prema njemu može postojati samo kao društvo uređeno po Kuranu. A ono znači društvo povlaštene muslimanske zajednice i društvo potlačenih. Društvo zimija.

I zato Nermin zna da je njegov govor iz 2018, nešto kao kufr. Iliti grijeh u Islamu.

guest
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Ja se zovem Sanja Vulić, iz Dvora na Uni i ja sam dete iz kolone. Mora najranija sećanja su iz momenta kad počinje maltretiranje Srba koji su tad bili većinski narod u Dvoru na Uni.
Plašeći se da ne doživimo sudbinu njegovog deda Laze koji je ubijen 1945. snajperom, otac nas je poslao u šumu. Potom smo doneli odluku da se vratimo i borimo se za naše ognjište.
Nismo nikoga uvredili, učinili ništa nažao. Dolaskom tamo, dočekuje nas isto. Zvuk topova, bombardovana rafinerija u Sisku, pucnji.
Sećam se samo dok sam čekala i gledala u nepreglednu kolonu traktora, automobila i motokultivatora.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Muamere jesi to ti?

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

.. glupi šooćir

Last edited 1 mjesec prije by HR🇭🇷HB
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

NERMIN NIKSIC I NJEGOVI SDP SOTONE SU OBIČNI ISLAMSKI LAZOVI.

GLUME SOCIJALISTE A U KRVI SU OTOMANSKI KRVAVI ZLIKOVCI.

SAMO MALOUMNICI ŽELJNI VLASTI BEZ VOLJE NARODA KAKVI SU MIJATOVIĆ I MAGAZINOVIC MOGU BITI ČLANOVI TE ZLOČINAČKE OTOMANSKE ZLOČINAČKE SDP.

vitina
vitina
1 mjesec prije

Ne može više ni dragi Bog pomoći ovoj truloj i smrdljivoj ludari koja se zove BiH da postane i opstane kao i malo normalna država. Jal, mržnja i frustracije proždiru njene stanovnike, a najviše najmnogobrojniju naciju. Ljudskost i pamet su ovdje davno rekle “laku noć”

Nikokaoja
Nikokaoja
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
1 mjesec prije

Nema joj spasa! Volio bih da grijesim, ali Bosnjaci su uporni u ponavljanju matrice na kojoj je S. Milosevic “mobilisao”, a moze i bez navodnika, Srbe! Pametan uci na tudjim, a budala ni na svojim greskama! A opet da ne generalizujem, kao sto ni svi Srbi nisu podlegli Milosevicevim pricama, i kod Bosnjaka ima ljudi koji ne dijele stavove stranaka sarajevske provincijencije! Medjutim, kao i onda, tako i sada ti su velika manjina! A da se sve bosnjacke stranke razlikuju samo u zanemarljivim detaljima je jasno svakom ko razmislja svojom glavom!

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Nikokaoja
1 mjesec prije

Procenat Bosnjaka koji ne podl.ijezu prop.agandi je daleko veci. Tp sto se na internetu stvorila atmosfera “kao Srbi 90ih” je supljak. Najvise pisu uhlje.bi, dijasporci, te pokoji isprani.
Na protestima je nedavno bilo 5000 osoba – to je apsolutno nista u odnosu na Sarajevo koje u siroj zoni ima pola miliona stanovnika.
Ako uzmemo u obzir da su se tu okupile stranke, zatim za sobom to vuce i uhlje.be, to je nista – skup gradjana je bio u stvari skup stranaka.

Kola
Kola
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Pa tih 5000 sto su bili na prosvjedu su ti gradani. Ostali su talibani u šorcovima i sandalama sa bradama. Da su takvi dosli svi ni vidjeli gradane.

Mada ih je i medu njima bilo

Jadna pot… urad kur…ice obrezane

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Kola
1 mjesec prije

Jado jadni bmk za vas izborni mozete nas 300x preglasat sto se mene tice.
A bas ti koje si prozvai bi se sa vama u 3 minute dogovorili za podjelu BiH.

Nikokaoja
Nikokaoja
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

To ti mislis! Pogledaj strukturu zaposlenih… Prije par godina ja u jednu opcinu kad na recepciji: Dobar dan… Gdje trebate… Dajte licnu kartu! Ja dam licnu kartu, njih dvoje na recepciji! Jedna cita moje podatke sa licne karte a druga upisuje u evidenciju posjeta opcini! Sarajevska opcina! Ili u istoj opcini doneses diplomu izdatu na cirilici negdje u Banjoj Luci! Gospodja na ovjeri dokumenata kaze: morate prevesti diplomu kod ovjerenog sudskog tumaca da bi je mogli ovjeriti!

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Nikokaoja
1 mjesec prije

Znamo svi da lazes.

Nikokaoja
Nikokaoja
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

To ti mislis da lazem! Nisi bio na licu mjesta kao ja! Ali cemu objasnjavati bilo kome ko vise vjeruje Bakiru, Niksicu, Komsicu nego svojim ocima! Evo sta kazes na ovo: za Bosnjake nema veceg autoriteta od Stipe Mesica! Toliko vas je kupio onim rijecima za koje i on zna da ih volite cuti! Nista lakse nego lijepo pricati! Covjek je bio 10 godina predsjednik Hrvatske! Neka mi neko kaze i jedanu stvar koju je uspio da rijesi izmedju BiH i Hrvatske! Ili njegovo, moram reci palamudjenje o tome da neko ko je clan Predsjednistva mora da voli drzavuciji je “predsjednik”, kao je on javno izjavio da ce biti posljednji predsjedavajuci Predsjednistva SFRJ i kad je poceo raspad izjavio: Ja sam svoj zadatak obavio! Zaista bih volio da Dodik jednog dana ni bilo ko isto kaze za BiH!

Nikokaoja
Nikokaoja
Šta ti kažeš na ovo?  Nikokaoja
1 mjesec prije

A da ne govorimo o Komsicu! Od nacelnika opstine, preko ambasadorskog mjesta u Beogradu, tri puta clan Predsjednisyva, clan Parlamenta BiH i neka neko kaze sta je uradio korisno, eto ne za Hrvate ili Srbe, vec za Bosnjake! Osim sto zavadja sve redom! Pa covjek u Parlamentu nije progovorio, nike pokrenuo nijednu inicijativu… Samo primao placu! I Bosnjaci kao ovce bleje u njega kao bozanstvo! A Islamu nema idola ni bozanstava! A od A. Izetbegovica prave “ikonu”!

Nikokaoja
Nikokaoja
Šta ti kažeš na ovo?  Nikokaoja
1 mjesec prije

Hajde sjeti se ako mozes i znas ko je bio na dzenazi kralja Saudijske Arabije, Fahda! Niko…. Dvanaest sati poslije smrti ukopan… Bez velike pompe i ceremonije, osim klasicne dzenaze

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
1 mjesec prije

I bas ti to SmR.a.du kazes…dvolicno hercego.va.cko vnago

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

smrdljivko sikter

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Ne možeš ti da skontaš što sam ja napisao. A šta ćeš? A tako jednostavno……

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

PANIKA VELIKA U PO,TURI,ČKOM POJASU GAZE..!!! Počelo je natjecanje ko će bolje koga popljuvati i optužiti da nije “patrijot”. 😂😂😂. Kada kršćani završe s vama, svi ćete moći stati u svoju domovinu gdje ste nastali 93,u zapišani podrum Hollyday inn – a… 😆.

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

2050, sunce przi, pakao je, susa, globalno zatopljenje je uzelo maha, srednja temperatura je preko 10 celzijusa visa u odnosu na 2020, nakon duge i naporne potrage;

– Baba Ivka da li zelite da se kandidujete za hrvatskog clana predsjednistva?

– Sine ja imam 92 godine, oticu mi zglobovi, jedva sam pokretna.

Nastade muk.

– Ali nismo nikog drugog nasli svi su otisli u Hrvatsku, EU da rade kod Afroarapaokinezoeuropljana…

-Ne brinite, znam da ima jedan Mate 70km od mene, ima 74.godine mogli bi njega pitat da li zeli biti predsjendik.

(Moram navesti da je ovo sarkazam i da se ismijava ekonomsko iseljavanje jer mozak prosjecnog Rvatine i Bosnje nema kapaciteta da razumije)

Last edited 1 mjesec prije by Herceg Bosnjak
HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

umobolesniče jesi li u svečanom odjelu kratkopantalonicama ..a jesu ti dali pantalonice za nagradu što si bahlinće..kmeee paćenik

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HB
1 mjesec prije

Jadnice,bijednice,je li to sve szo znas napisati na ovaj,ipak za tebe preintelektualan upis?
Jesu li pored tebe ovce i koze koje cuvas?

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Kakir i Komšić napravili kurbanske ovnove od mošnje , zadovoljan.

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Kuš potu, rice šugava BEZ IMENA I povjesti.

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Jesi cuo za medjuspremnik VLA.HAAHHAHA

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HB
1 mjesec prije

Jesam VLA.HAHAH.
Financira me Kolinda kao one veh.abije sto je hrvatski MUP angazovao da podmetnu eksploziv i Zenici 2017.

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Jeste i onaj što je se vazdigo u Mostaru i onaj što na Božić pobi Hrvate povratnike u Konjicu…sve je Koli platila . šuti bolan bar ćeš ispasti mudar ..kmee

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HB
1 mjesec prije

Ne mijesaj tog debila sa MUPom.
Ubistvo porodice Andjelic je istina. Vrbovanje vehabija od strane Hrvatske je istina takodjer.

Znas kad Kolinda kaze 5.8.2019. U Kninu – “tako me grizla savjest, najradije bih uzela pusku i otisla na bojiste”
I ona predsjednica EU drzave??
Na koga bi pucala? Na srpsku nejac koja je tu imala vijekovno ognjiste?

Ako ovo smije reci javno, kajati se sto nije protjerala licno 250.000 nejaci, sta je tek spremna uraditi tajno.

Last edited 1 mjesec prije by Herceg Bosnjak
Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Herceg Bosnjak
1 mjesec prije

Kako ti nije muka pisati toliki text …koja je promaja u tvojoj glavi kukavče…..pojedi što mrsno….pot, ure jadno BEZ IMENA…!!!! Evo da je nešto pametno…..STRAŠNO….

Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Kresimir !.!!
1 mjesec prije

Jesi cuo za medjuspremnik VLA.HAAHHAHA

Kresimir !.!!
Kresimir !.!!
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

😇😇😇😇

Kola
Kola
1 mjesec prije

Saraćani su 100ka poznata po ciloj EU.

Samo se mi retardni Hrvati vezali zastave sa tom 100kom

Sramota koju nece isprati ni Dunav ni Neretva

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kola
1 mjesec prije

Znas li ti ko su saraceni?
Isto kada bi za vas sku thore napiali da ste libanezi-katolici.

Kola
Kola
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Sarećani je gospodski naziv za sve potu… rice

Za HrHbh
Za HrHbh
1 mjesec prije

Hrvati mogu skandirati hvala Miloševiću on je raskopa jugu a za koju godinu mio srbićemo aplaudirati Nakitu što je raskopa Bosnu dobro upamtiti ovaj komentar

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Za HrHbh
1 mjesec prije

upamtio ❗

Za HrHbh
Za HrHbh
1 mjesec prije

Bakiru,

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  Za HrHbh
1 mjesec prije

Itd ..

HR🇭🇷HB
HR🇭🇷HB
Šta ti kažeš na ovo?  HR🇭🇷HB
1 mjesec prije

Upamtio ❗