Published On: Sub, stu 27th, 2021

Srpski tabloid: “Milanović je uvrijedio jednog od naših najvećih kraljeva”

“Predsjednik Milanović je bio toliko bijesan zbog katastrofalnog stanja u kojem se nalaze kopnene snage hrvatske vojske da je njihovu slabost poistovjetio sa srpskom vojskom u Prvom svjetskom ratu, koja je nadjačana više puta jačom i brojnijom vojskom Austrougarske.

“Milanović je tom prilikom, ničim izazvan spomenuo i srpskog kralja Petra Prvog Karađorđevića. Govoreći o održavanju aviona, Milanović je rekao da je stanje u kopnenim snagama neodrživo i potpuno je izbrisana stavka nabava oklopnih vozila, “tenkova ubojica”, piše Alo.rs poručujući da su Hrvati dotakli dno te da je Milanović uvrijedio jednog od najvećih srpskih kraljeva.

“Ne želim da zvučim kao da nas sutra čeka rat, ali briga i planiranje u vojsci poput brige za vlastite zube. Vojska mora da se vodi planirano, Amerikanci su praktično poklanjali i to se odbaci bez obrazloženja. Tako se ponaša kralj Petar Karađorđević koji bježi iz zemlje, to je nedopustivo. Strateški ugovor o suradnji s Francuskom pisan je u polutami sobe šefa kabineta premijera Andreja Plenkovića”, rekao je Milanović na konferenciji za medije.

No Srbima to nikako nije sjelo da su upitali odakle hrvatskom predsjedniku potreba da često u svojim izljevima bijesa i nezadovoljstva spominje Srbe?

Dnevnik.ba

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
1 godina prije

Zvaničnom Beogradu nikad ugoditi 🙁 … Kad smo jaki – ne valjamo – kad smo slabi – opet ne valjamo 🙁

A i Milanović, lupa li lupa 🙁 … Uvijek kad Milanoviću padne rejting u Zagrebu – Milanče se u sekundi hrabro potkači sa Beogradom – i sekundi mu rejting opet sija punim sjajem 😎 …

Epoha
Epoha
Šta ti kažeš na ovo?  dr Haso, buregdžija
1 godina prije

Milanovic veci HDZ- ovac od Plenkovica, mesh cini…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Epoha
1 godina prije

Što je samo znak, da stranka nije iznad čina.

Šaćir soros
Šaćir soros
1 godina prije

Ma prvi puta bravo…jezgrovito i sirokoopisno…SRBI uvijek bježe kad treba da dobiju po…pobjego i drugi kralj…eroji i junaci onako na običnom narodu…a možda ima šta mutno u ugovoru…

Epoha
Epoha
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Tocno. Kosovska bitka, ne treba nista drugo. Tko jos slavi poraze? Onaj tko nema pobjeda…😆

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

A sto pjesma kaze:

Sjećaš li se draga Kraljevića Petra
Ostavio zemlju na nogama od vjetra