Published On: Uto, ožu 28th, 2023

Srpski navijači poslali poruku političaru koji se ispričao Hrvatskoj za razaranje Dubrovnika

Posljednjih godina rastu tenzije između prosrpske i procrnogorske struje, koja se želi odmaknuti od Srbije u svakom pogledu, a jedan od predvodnika te struje je Milo Đukanović, aktualni predsjednik Crne Gore.

Zbog toga su mu srpski navijači s tribina stadiona u Podgorici poslali poruku, prenosi Nova.rs:

“Tvrd smo orah, voćka čudnovata, ne možeš nam omrznuti brata! Pokušao si, polomio zube, Crnogorci izdaju ne ljube”, pisalo je na transparentu.

Četiri slova “lomi” iz riječi polomio bila su obojena crvenom bojom, a ostatak transparenta plavom, što je bila jasna aluzija na Đukanovića, koji se ispričao Hrvatima zbog sudjelovanja Crne Gore u ratnom razaranju Dubrovnika i okolnih mjesta.

guest
nije obvezno
7 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
HR🇭🇷HBojovnik

ćaćin vam opank mir banditi

bih laden

Srbi i Crnogorci, dva oka u glavi!

HR🇭🇷HBojovnik

frljava

bih laden

Rutinskom operacijom vrlo lako rješivo.
👁️👁️

Kvico

Tvrd je oras vocka cudnovata ne slomi ga al zube polomi. Drugovi sarajevski islamisti ,ovo vam je bio napad na drzavnu arhivu a vi i Aljo vikali da to nije vas rat pa posle prozivaj Hrvate za nekakav noz u ledja.Koji noz i cija ledja?

HR🇭🇷HBojovnik

tako i je , komu pravo komu krivo ,za sva vremena buduća ostaje ta sramota na komšićima .

Anonimac

Komšić je prije svega proizvod sda i IZ bih. Počeli u vakat Cerkana, koji je jasno u eter rekao: e baš mi je drago da je izabran. Sada se bumerang vratio na svoje mjesto, sa tendencijom novih bumeranga.
Entelegentni su, nema priče.