Published On: Čet, ruj 1st, 2016

SRPSKI MEDIJI NAPALI TADIĆA: Jado, jadni branio Milanovića

‘Jado, jadni: Boris Tadić napao Srbiju zbog ustaša’, stoji na naslovnici srpskog Informera. ‘Stao je u obranu najgoreg ustaše Zorana Milanovića’, navode u uvodu članka…
Srpski mediji prenose da je njihov bivši predsjednik Boris Tadić ‘optužio Srbiju da samo simulira politiku pomirenja u regiji i stao o obranu najgoreg ustaše Zorana Milanovića’, prenosi 24 sata.hr.
– Zato je mnogo opasnije to što Tomislav Nikolić kao predsjednik Srbije uspoređuje Zorana Milanovića s ustašom, a poznato je da se Milanović uvijek otvoreno suprotstavljao ustašluku u hrvatskoj državi – rekao je Tadić. Srpski mediji navode da je onda ‘očito Tadiću promaklo nedavno Milanovićevo priznanje da mu je deda bio ustaša’.
– Ova vlada samo simulira politiku pomirenja. Tjedan dana razmjenjuju uvrede, organiziraju se TV emisije govora mržnje i huškanja, a onda tjedan dana upućuju mirotvorne poruke. Tu nema nikakve iskrenosti – dodao je Tadić.
Srpski ministar rada Aleksandar Vulin na srpskoj televiziji obrušio se na Borisa Tadića.
– Tadić se proslavio onim svojim izvinjenjima Hrvatskoj. Nitko to od njega nije tražio, Hrvati to nisu očekivali. Srbi pogotovo to nisu tražili i očekivali. On je izašao i rekao mi smo za prsa krivlji za rat. Ne znam kako je odredio koja je veličina tih prsa i kako je došao do toga da smo mi krivlji za rat. Odlično je ako ste bivši predsjednik, još pljunete po Srbiji i ako je moguće kažete da je Vučić ratni zločinac i zlikovac. Daje se opravdanje politici naših susjeda da smo svi krivi. Nismo svi krivi, ne pristajem na te simetrije – rekao je Vulin./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x