Published On: Sri, ruj 6th, 2017

Srna kupio vilu od 1200 kvadrata, pa zatražio uklanjanje autobusne stanice pred njom: grad je stajalište premjestio, ali što kažu susjedi?

Darijo Srna nedavno je kupio vilu u centru Zagreba, u Ulici Gornje Pokrižje. Impozantno zdanje od preko 1200 metara kvadratnih nalazi se točno uz jednu od prometnica, a u podnožju vile nalazila se donedavno i autobusna stanica.

Nakon što je bivši kapetan naše nogometne reprezentacije kupio vilu, autobusno je stajalište iznenada prozvano ‘nesigurnim’ te premješteno dalje uz ulicu. Zašto su baš sada stručnjaci izašli na teren i kako su tek sada uočili ‘opasnost’, nisu htjeli potvrditi, ali sve se dogodilo nakon navodne prijave poznatoga nogometaša.

Srni je tako zasmetala buka na stajalištu, pa je podnio prijavu Gradskome uredu za promet. Oni nisu htjeli ništa potvrditi, ali na teren su ipak poslali djelatnike, koji su nakon ispitivanja ipak odlučili ukloniti stanicu.


Kuća je, prema pisanju Indexa.hr, opremljena s osam spavaćih soba, sobom za igru, vinotekom i bazenom. Zanimljivo je i da je kao jedna od prednosti navedena upravo blizina autobusne stanice.

Što o svemu kažu susjedi, nije poznato, ali navodno se priprema peticija kako bi se stajalište vratilo na svoje staro mjesto. Srna je možda ipak trebao preispitati svoju odluku zbog potencijalnih korisnika javnoga prijevoza, a time bi izbjegao i dodatne komplikacije i žalbe.