Published On: Sri, tra 10th, 2013

SRETAN DAN PLATFORMO: Halal pravašima, poglavniku Budimiru i svom bošnjačkom cvijeću sretan 10. Travnja!

Danas je godišnjica jednog od najsramotnijih dana u hrvatskoj i bošnjačkoj povijesit. Dana, kada je hrvatski kvisling i izdajnik Dalmacije, kasnije i cijelog hrvatskog i bošnjačkog naroda, Ante od Bradine, mimo demokratske volje hrvatskog i bošnjačkog naroda, nametnut od strane austrijskog fašiste i drugih stranih sila hrvatskom i bošnjačkom narodu za vođu. Poslije toga uslijedile su godine progona, ubojstava, jasenovaca, i smrti metkom u potiljak svima koji su se usprotivili njegovom režimu, ma koje vjere ili nacije bili. Desetljećima kasnije, kada su zasade tog fašizma zatrte, u glavnom gradu BiH, Saraju, jedinom mjestu u kojem se otvoreno slavi majorizacija, fašizam i šovinizam,  jedan član predsjedništva, Komšić, i dalje u svom uredu drži portret pripadnika ustaškog pokreta i pravaške vojske HOS – Blaža Kraljevića. U uredu do njega sjedi Živko Budimir, kvisling rođen nešto južnije od Bradine, čija stranačka bratija i dan danas, nekažnjeno u svojim uredima drže fotografije Ante Pavelića, što je nekoliko puta do sada dokumentirano i objavljeno no  nikada i kažnjeno. Budimira na njegovim skupovima pozdravljaju opskurni tipovi, povicima “Ustaše, ustaše!” kao prije nekoliko dana u hotelu Brotnjo.
Fašističko šovinistička matrica prema kojoj vlada Budimir ista je ona prema kojoj je vladao Pavelić. I Pavelića kao i Budimira postavio je austrijski moler. Onaj se zvao Hitler , ovaj se zove  Inzko. I Pavelić i Budimir trguju hrvatstvom. Pavelić je za svoju moć morao dati Dalmaciju a Budimir hrvatsko pravo na konsocijacijsku demokraciju i predstavniččku demokraciju u BIH.
Obojica su stranom okupaturu obećala vjernost i kontrolu nad hrvatskim resursima u zemlji, kao i discipliniranje Hrvata po volji okupatora.
Konstanta ondašnjeg i današnjeg vremena je bošnjačka politika. Kako su Bošnjaci tada masovno prigrlili stranog okupatora i spremno mahom stali u ustaški pokret, te na sebe preuzeli ne mali dio zločina NDH danas isto tako staju u interesu stranih okupatora naše zemlje u službu stranog kolonizatora, spremni u ime lažnog patriotizma biti prve sluge Turske, SAD-a i austrijskog kapitala, nadajući se da će u zamjenu za to biti vladari nad Nebošnjacima u BIH te da će im u amanet biti ostavljeno begovanje.
Budimir Živku, HSP-u , i šovinističkom djelu bošnjačke hegemonističke  politike u BIH neka je sretan njihov dan. Dan kvislinga i kvislingića kojeg danas ne samo slave nego i u praksi provode oni i njihove pristalice. Na sramotu hrvatskog naroda i na sreću bošnjačkog. Koji je sretan da takvih među Hrvatima još uvijek ima. Pravaši, budimiraši ,jurišićevci, uspjeli su u jednom mandatu od časne borbe hrvatskog naroda u BIH pretvoriti nas u svjetksim očima u moderno bošnjačko cvijeće. Neka ostane zapamćeno. I neka uđe u knjige da je soj budimira, jurišića, čambera, krajina, perića i drugih na početku 21-og stoljeća prodao narodno pravo za malo osobne koristi.
poskok.info