Published On: Sub, pro 16th, 2017
#3rd | By Desk

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske organizira radionicu u Vitezu

Na radionici će sudjelovati ravnatelji dječjih vrtića, ravnatelji i stručni suradnici osnovnih i srednjih škola (gimnazije i strukovne škole) iz Kantona Središnja Bosna.

U cilju unapređenja suradnje i jačanja ljudskih i obrazovnih kapaciteta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske uz potporu Koordinacije ministara obrazovanja Županija u kojima se nastava odvija na Nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku organizira seminar/radionicu na temu „Upravljanje projektima, mobilnost i konkurentnost na tržištu rada“ u okviru programa Erasmus +, eTwining.

Radionica će se održati 16. prosinca 2017. u Vitezu (Hotel Central) s početkom u 9 sati.

Na radionici će sudjelovati ravnatelji dječjih vrtića, ravnatelji i stručni suradnici osnovnih i srednjih škola (gimnazije i strukovne škole) iz Kantona Središnja Bosna.

Sudionike radionice će pozdraviti ministrica Katica Čerkez, Tomislav Bošnjak Matić, načelnik općine Vitez i Žana Ćorić, savjetnica s posebnim položajem za pitanje Hrvata u BiH ispred Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Cilj organizacije ovih radionica je, između ostalog, ostvarivanje mobilnosti zaposlenika odgojno-obrazovnih ustanova u svrhu usavršavanja znanja, vještina i kompetencija potrebnih za obavljanje posla u svojim matičnim ustanovama, poticanje obrazovnih stručnjaka na individualno neformalno stručno usavršavanje te povećanje zapošljivosti, konkurentnosti i mobilnosti na tržištu rada.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare