Published On: Sub, kol 11th, 2018

Srećković iz Vodica: Bosanac osvojio Eurojackpot od 4,3 milijuna kuna

Vodice su turistički grad sa oko devet tisuća stalnih stanovnika, a u kojemu trenutno ljetuje blizu 25 tisuća stranih i domaćih turista te vikendaša.

U subotu ujutro glavna vijest koja se komentirala u kafićima, u trgovinama i na tržnici bila je ona da je dobitak 32. kola Eurojackpota izvučenog u petak navečer u iznosu od vrtoglavih 4.295.479,70 kuna uplaćen u Vodicama na prodajnog mjestu TISAK u ulici Ćirila Metoda, koji se nalazi se i sklopu supermarketa Tommy, a dobitnik je Josip Marjanović.

Brzo se po Vodicama pročulo da je Marjanović dobio na Eurojackpotu dobitak druge vrste pogodivši svih pet od 50 brojeva iz velikog bubnja i još jedan broj od deset iz manjega bubnja. Josip Marjanović stalno živi u Vodicama od 1992. godine nakon što je se sa svojom širom obitelji doselio je iz Novog Travnika tijekom ratnih godina, javlja Šibenski.

A da je upravo on dobitni listić uplatio na njezinom kiosku potvrdila nam je prodavačica TISKA.

“Došao je rano jutros, čim sam otvorila i tražio da mu provjerim je li mu je listić dobitnik. Gurnula sam listić u aparat i na ekranu je pisalo da je listić dobitni, ali da se ne može isplatiti. To sam mu prenijela, a on je ostao skamenjen i u nekakvom pozitivnom šoku. Pretpostavljan da je znao koji su brojevi izvučeni i da je osvoji milijunski iznos. Međutim, moj dojam je da je tek postao svjestan da je dobio velike novce, kada sam mu rekla da je listić dobitan. Inače, uplatio ga je u petak oko 14 sati. Stalno igra Eurojackpoct i stalno je listić uplaćivao zadnjeg dana prije izvlačenja”, ispričala nam je i sama vidno uzbuđena Vesna Brajković, prodavačica u kiosku TISAK.

Pokušali smo doći do srećkovića Josipa Marjanovića, ali bezuspješno. Nije ga bilo u njegom omiljenom kafiću ‘Makarena’ u sklopu Tommya, a stalni gosti lokala kazali su nam da je otišao u nabavu janjaca i da priprema veliku feštu za prijatelje i rodbinu kako bi proslavili dobiveno bogatstvo na lutriji.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare