U NOĆI s petka na subotu u bečkoj četvrti Ottakring ubijen je 37-godišnji Perica Gavrilović, porijeklom iz Bele Crkve u Vojvodini, vlasnik kafića u Beču. Njegov prijatelj, 28-godišnji državljanin BiH, ranjen je. Kako prenose srpski mediji, Gavrilović i njegov prijatelj dvjema su djevojkama udijelili kompliment na ulici nakon čega su mladići koji su bili s […]

" />
Published On: Ned, kol 20th, 2017

Srbin u Beču djevojci rekao da je prekrasna, njezin pratilac ga izbo nasmrt

U NOĆI s petka na subotu u bečkoj četvrti Ottakring ubijen je 37-godišnji Perica Gavrilović, porijeklom iz Bele Crkve u Vojvodini, vlasnik kafića u Beču. Njegov prijatelj, 28-godišnji državljanin BiH, ranjen je.

Kako prenose srpski mediji, Gavrilović i njegov prijatelj dvjema su djevojkama udijelili kompliment na ulici nakon čega su mladići koji su bili s njima poludjeli, a jedan od njih izvadio je nož i izbo ih.

Prema pisanju ORF-a, Gavrilović je zgodnoj plavuši rekao da je “ludnica u ovo vrijeme vidjeti tako lijepu ženu”. Glasnogovornik lokalne policije potvrdio je medijima tek da je došlo do sukoba nakon što je dvojac djevojkama udijelio komplimente.

Napadači su pobjegli nakon sukoba, a ozlijeđene je našla policija kako leže na cesti. Obojica su još bili živi, prevezeni su u bolnicu, ali Gavrilović je tamo od težine ozljeda preminuo. Njegov prijatelj je teško ranjen, ali van životne opasnosti.

Srpski mediji pišu kako su napadači i djevojke bili albanske nacionalnosti.

Večernje novosti pišu da je Gavrilović bio vlasnik kafića Space Bar Lounge u Beču, bio je oženjen i imao je maloljetnu kćer. Navijao je za Zvezdu i bio veliki fan Novaka Đokovića.

Kafić zatvoren do daljnjega

Kako je objavljeno na Facebook stranici kafića čiji je bio vlasnik, on je do daljnjega zatvoren.