Published On: Pet, ožu. 31st, 2017

Srbin pretukao bivšeg NATO pilota u Zürichu

Rade S, rodom iz Loznice, pretukao je u jednom kafiću u Zürichu Engleza, bivšeg NATO pilota, zato što ga je čuo kako za susjednim stolom priča da je bombardirao Srbiju 1999. godine.

Ubrzo nakon prebijanja Rade S. je napustio Švicarsku, piše “Informer”.

“Englez je za susjednim stolom bio s jednim lokalnim političarem iz Zuricha, razgovarali su o svemu i svačemu. U jednom trenutku Englez je kazao da je bio vojni pilot, a njegov prijatelj ga je upitao je li sudjelovao u nekim ratnim operacijama”, rekao je izvor lista.

On kaže da je Englez onda “s ponosom” pričao da je bombardirao Srbe.

“U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega priča o Srbima i 1999. godini”, kaže izvor i dodaje da je Rade onda ustao i krenuo ka Englezu i njegovom prijatelju.

Kada im je prišao, Rade je pitao pilota je li netko od njih sudjelovao u bombardiranju Srbije i dobio potvrdan odgovor nakon čega je uslijedila tuča.

Rade je navodno počeo bivšeg pilota udarati šakama , a zatim je zgrabio staklenu zdjelu za šećer i time ga još udarao po glavi.

Kako kaže izvor lista, Englez je bio skroz krvav, a nitko u kafiću nije htio da se umješa i pomogne mu.

“Rade mu je tada rekao – ‘Kad god se pogledaš u ogledalo, sjetićeš se svih Srba i nedužne djece koje si pobio'”. Nakon toga Rade je napustio kafić.

“Informer” nezvanično saznaje da je sudionik tučnjave koja se dogodila jučer, ubrzo napustio i Švicarsku.

Pretučeni Englez završio je u bolnici.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer