Published On: Pet, velj 11th, 2022

Srbin nađen prerezanog vrata na brodu punom kokaina. Pored tijela pronađena poruka

Talijanske vlasti su objavile da je obdukcija tijela gotova i da je utvrđeno da si je sam oduzeo život, prerezavši si vrat žiletom, što je ostavilo jako duboku ranu iz koje je iskrvario. Njegova obitelj, pak, navodi da je uvjerena da si Panić nije sam oduzeo život i da je ubijen.

Neki talijanski i srpski mediji javljaju da su pored tijela bile ispisane rečenice na srpskom jeziku, i to krvlju, u kojima je “molio Boga da ga uzme sebi i obitelj za oproštaj”, prenosi Index.hr.

Oružje nije pronađeno

Blic piše kako sve ukazuje na samoubojstvo, ali na mjestu događaja nije pronađeno oružje kojim je ono počinjeno. Članovi posade su rekli da je mahao žiletom po brodu, ali on nije pronađen.

“Posada broda je rekla da je vidjela Srbina sa žiletom kako šeće po plovilu, ali je čudno to što pored njegovog tijela nije pronađen žilet”, kažu i dodaju: “Istražitelji su uhitili dvojicu muškaraca koje su zatekli na brodu. Jedan od njih uhvaćen je kako uzima torbe iz kontejnera koji je bio postavljen u prostor za videonadzor. Vrijednost zaplijenjene droge na tržištu bi bila 30 milijuna eura.”

Obitelj: Nikad se ne bi ubio

Obitelj i prijatelji mrtvog Srbina tvrde da se on nikada ne bi ubio i svi se drže jedne teorije, a to je da je Dragan bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme i da je vidio nešto što nije trebao.

“Ma kakvo samoubojstvo… Bio je jak čovjek, sposoban i moćan. Ima divnu obitelj, otišao je da za njih zaradi…”, kažu rođaci iz Beograda.

Također odbacuju mogućnost da se on bavio švercom kokaina.

Dnevnik.ba

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
drZlikovac
drZlikovac
3 mjeseci prije

Otiša da zaradi za obitelj prodajući drogu…a motiku ,što nije uzeo motiku..

Ištvan
Ištvan
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

Od crnogoraca ne možeš doći do motike.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

Ako nije bojnik ili dzandar …onda je rat

atilla
atilla
3 mjeseci prije

 Pored tijela pronađena poruka:”cuvajte mi republiku srpsku”