Published On: Čet, tra 29th, 2021

Srbijanski političar u Skupštini govorio na kineskom: “Vučić je u Kini poznat kao U ći ći”

Zastupnik vladajuće Srpske napredne stranke Luka Kebara na sjednici Skupštine Srbije progovorio je na kineskom jeziku. To je izazvalo veliki broj reakcija na društvenim mrežama.

Kako prenose srbijanski mediji, Kebara je u jednom dijelu obraćanja govorio o predsjedniku Kine Xi Jinpingu i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

“Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsjednik Narodne Republike Kine Xi Jinping rekao, ali i naš predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao U ći ći, što u prijevodu inače znači 577, oni bi svakako rekli…”, rekao je Kebara i zatim nastavio na kineskom jeziku.

Mediji podsjećaju da se na kineskom jeziku 2019. godine obratio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, što također nije prošlo nezapaženo među komentatorima na društvenim mrežama.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>