Published On: Ned, stu 5th, 2017

Srbija očarana partnericom premijerke Ane Brnabić

U posljednjih mjesec dana Milica Đurđić s premijerkom se pojavljuje na cijelom nizu događanja, od utakmica do primanja.

Srbija je prije nekoliko dana napokon bolje upoznala životnu partnericu predsjednice vlade Ane Brnabić. Otkako je u lipnju ove godine preuzela ured u Nemanjinoj ulici u Beogradu, premijerka je prilično brižno skrivala svoj privatni život, no prije nešto više od mjesec dana sve se promijenilo.

Sa svojom životnom partnericom Ana Brnabić počela se često pojavljivati na društvenim događanjima, od sportskih natjecanja preko kazališnih predstava do službenih primanja. Srbiju je dugo zanimalo s kim je premijerka Brnabić u vezi, pogotovo zato što je premijerka vrlo otvorena kad je riječ o njezinoj homoseksualnosti. A ono što su sada građani Srbije vidjeli očaralo ih je. Naime, pokazalo se da je Ana Brnabić već osam godina u vezi s dr. Milicom Đurđić, liječnicom zaposlenom na radiološkom odjelu Kliničkog centra Srbije, koja je izuzetno cijenjena u stručnim krugovima i poznata kao vrhunska stručnjakinja u svome zvanju.

Ono što ih je još više očaralo od njezine stručnost i elokvencije jest njen izgled. Milica Đurđić je mlada plavokosa žena klasične ljepote.

– Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obje su posvećene svojim karijerama, ali i jedna drugoj što je uvjet za stabilnu vezu. Baš su sretne i zaljubljene. Njih su dvije živjele zajedno u premijerkinu stanu, a sada se planiraju preseliti u službenu vilu na Dedinju – objasnio je prije nekoliko dana srpskim medijima kućni prijatelj premijerke i njene životne partnerice.

Inače, pozitivni osvrti na premijerkin stil života, ali i na njenu partnericu koji se ovih dana mogu pročitati na društvenim mrežama u Srbiji pokazatelj su velikog pomaka i liberalizacije društva u toj zemlji.

Dok su prije desetak godina povorke ponosa brojile tek nekoliko desetaka ljudi koje su u to vrijeme i fizički napadali desničari, neonacisti i radikali, situacija je sada potpuno drugačija. Gay prideovi posljednjih se godina, otkako je na vlast došao Aleksandar Vučić, čovjek čvrste ruke, održavaju bez ikakvih problema i ekscesa, piše Večernji.ba

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x