Published On: Pet, ruj 3rd, 2021

Srbi bijesni na Severinu zbog izjave na koncertu u Crnoj Gori

Brojni tviteraši iz Srbije Severininu poruku shvatili su u političkom kontekstu, a neki idu toliko daleko pa predlažu da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

Severina Vučković je prije nekoliko dana na koncertu u Crnoj Gori objavila da joj je vraćeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ali to nije bilo jedino što je pjevačica izgovorila na sceni. Dogodilo se to u vrijeme izvedbe pjesme Rođeno moje za koju je rekla da će je “prvi put otpjevati veselo”.

“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem”, rekla je Severina. Bila je to prva informacija da joj je vraćeno skrbništvo nad sinom

No, to nije sve. Srbijanski mediji dalje pišu da je Severina na sceni izgovorila rečenicu koja je razbjesnila mnoge Srbe, a po internetu se širi i snimka na kojoj pjevačica to govori.

“Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas netko dira”, rekla je  Severina okupljenim fanovima, što je izazvalo njihovo oduševljenje. Crnogorci su oduševljeni, a Srbi su to očito shvatili kao provokaciju.

Brojni tviteraši iz Srbije shvatili su ovu poruku u političkom kontekstu, a neki idu toliko daleko pa predlažu da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Bollero
Bollero
1 godina prije

Što se imaju ljutiti Srbi- nitko nije rekao da Srbi diraju Crnogorce, jelte!?

Zagreb
Zagreb
1 godina prije

Očekivana paranoidna reakcija Srba.
Preporučena terapija:
uključiti različite psihofarmake, kao što su anksiolitici, antipsihotici i antidepresivi.