Published On: Čet, srp 19th, 2018

SRAMOTNO: Zuroff, koji nam drži lekcije o moralu, ukazao je čast Mesiću, notornom veličatelju Holokausta i Jasenovca

Iz Centra Simon Wiesenthal, koji ima sjedište u Los Angelesu, a ime je dobio po lovcu na naciste, oglasili su se povodom pjevanja Thompsona na Trgu bana Jelačića za doček nogometaša.

“Centar Simon Wiesenthal oštro je kritizirao uključenje zloglasnog simpatizera ustaša ‘Thompsona’ u slavlje održano u Zagrebu prošlog ponedjeljka povodom dočeka nacionalnog nogometnog tima, koji se iznenađujuće plasirao na drugo mjesto nedavnog Svjetskog prvenstva u nogometu održanog u Rusiji prošlog mjeseca.

U izjavi izdanoj od strane glavnog lovca na naciste i direktora za poslove istočne Europe, dr. Efraima Zuroffa, Centar je primijetio da je Thompson poznat po pjesmama koje pozivaju na ubijanje Srba i koje su nostalgično povezane sa zloglasnim hrvatskim koncentracijskim logorom Jasenovcem i pridruženim mu ženskim logorom Starom Gradiškom.

Potom dodaje:

“Marko Perković nije propustio nijednu priliku da pošalje svoje poruke mržnje.

Nakon ovih riječi ono što para oči je sljedeća činjenica. Prije nekog vremena isti taj Zuroff pozvao je , nit manje nit više nego Stipi Mesića, veličatelja logora Jasenovac da promovira njegovu knjigu.

Mesić mu je čak na knjizi napisao jednu od preporuka:

Je li moguće da Zuroff nije znao za ove ispade Stipe Mesića, radi se dakle o notornim nacističkim ispadima:

 

 

Hoće li sukladno svojoj dosljednosti  Zuroff pozvati možda i MPT-a da otpjeva koju pjesmu na promociji njegove knjige? Jer  ako smatra da MPT veliča Jasenovac, i NDH, aposlutno nema smisla da i njega idući put ne pozove.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare