Published On: Čet, lis 14th, 2021

Sraman komentar načelnika hrvatske općine: “Samo neka mlate, i ja sam na paši krave tuk’o”

“Samo neka mlate! I ja sam nekada na paši krave tuk’o jer marva ide u kvar sve dok ne dobije…”, komentar je to Dražena Pavlovića, načelnika općine Velika Ludina povodom snimka na kojem hrvatski policajci tuku migrante na granici s BiH.

Taj komentar Pavlović je ostavio ispod Facebook objave lokalnog portala Kutina info, koji je objavio snimak na kojem se vidi kako migrante na granici mlate palicama, ali i izjavu ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, koji je potvrdio da je riječ o hrvatskim policajcima.
Pavlovićev komentar (Foto: 24sata.hr)
Pavlovićev komentar (Foto: 24sata.hr)

Novinari 24 sata nazvali su Pavlovića za komentar, koji je konstatirao da je to “njihov portal gdje se zezaju”.

Plenković o snimcima policijskog zlostavljanja migranata: Štitimo svoju granicu

“Slušajte, ako netko tri puta hoće ući negdje gdje ne smije ući, a kako ćeš ga spriječiti? Mislim to je definitivno tako. Kako mu možeš reći lijepo, gle nemoj ići. Moraš ga prepratiti nekamo gdje treba i to je tako. Ja tako mislim”, kazao je Pavlović.

Na pitanje da li misli da je u redu da ih se mlati, odgovorio je:

“Gledajte, ako ne možete drugačije, što mislite. Naravno da ne možete nekoga tko vam deset puta prođe preko granice i deset puta ga vraćate nazad… Jednostavno nema drugog načina. Ne možete vi njima pisati zamolbe”, ponovio je Pavlović, koji je zaključio kako “policajci nisu tete u vrtiću”.

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Obrana državne granice, svakako uključuje i degenek. Batina je iz raja izašla, ne reče se za džaba. Tu dilema nema. Ova usporedba sa kravama nije primjerena čoviku, bar ne sa javne pozicije. Sve drugo, on logično prosuđuje. A da ilegalni idu na deset pokušaja preći granicu- ne treba ni sumnjati. Bravo za HR policiju. Samo naprijed, granica se mora čuvati. Granica nije zona vrtića.

mile
mile
1 godina prije

Ovo mi zvuci kao sto je izjavio Vukic; mi znamo da smo da smo ubijali CIVILE ne samo zato sto su u civilnom odijelu, sto ne znaci da oni nisu bili neprijatelji.

mile
mile
Šta ti kažeš na ovo?  mile
1 godina prije

Umjesto Vukic;;;
– Јesmo li ili nismo nekoga ubili? Јesmo! Rat se ne može dobiti da se ne usmrti neprijatelj – rekao je Vekić. On je objasnio da su ratne vlasti Hrvatske “imale veliki problem, a to je da prepoznaju ko su tzv. civili među neprijateljima”. “Јe li civil onaj ko se tako oblači, a ima skrivene namjere i neprijateljski je nastrojen”

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
1 godina prije

Fuj, opet Soroš!

KudKoji"Mili"Moji
KudKoji"Mili"Moji
1 godina prije

Ovde se radi o ekonomskim migrantima (u velikoj većini). Ja im nisam kharo mater (tj, ja ih nisam pravio) pa kojeg đavola imaju tražiti u Bosni ? A nije ih pravio ni neki Hans, Franc, Žak … pa tako nemaju nikakvo zakonsko pravo na boravak u zemljama EU. Neka se žale svojim zatucanim ćaćama. Razmnožavaju se ko zečevi a žele da posljedice njihove grebačine snose Evropljani. Udri hrvatska policijo – iako nisam za nasilje, ali kako ih drukčije odvratit ?