Published On: Čet, ožu. 23rd, 2017

Sport piše nevjerojatne romane: Španjolski nogometaši zakasnili na utakmicu jer su spašavali život majci i kćeri

Sport zna, i to ne tako rijetko kako se možda čini u ova burna i brza vremena u kojima je novac mnogima jedino bitan,  ispričati najbolje i najnevjerojatnije priče, jedna od takvih stigla nam je iz Španjolske.

Naime, klub iz pete lige Fuensport iz Teruela bio je na putovanju, krenuli su na gostovanje kod Casetasa, no, na utakmicu su zakasnili jer se dogodila prometna nesreća na cesti prema Zaragozi.

Prometnu nesreću doživjele su majka i kćer. Naime, njihov se automobil prevrnuo, nogometaši su vozaču koji ih je vozio na utakmicu rekli da zaustavi autobus te su pomogli unesrećenima i okrenuli automobil. Srećom, majka i kći su lakše ozlijeđene te je cijela situacija, nesreći unatoč, završila sretno.

Nažalost, sudac nije imao previše razumijevanja za momčad koja je zakasnila u Zaragozu zbog plemenitosti i pomoći unesrećenima te im nije dozvolio da se pripreme i zagriju. Domaćin ih je svladao lakoćom 7:0.

Unatoč činjenici što je Casetas pobijedio veliki je pobjednik ipak ostao Teruel. Humanost nema cijene, plemenitost također, biti čovjek prije svega, a tek onda sportaš, najvažnije je.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer