Published On: Pet, stu 8th, 2019

Splićanin nudi deset tisuća eura za informaciju o osobi koja je pucala na njega: ‘Više nisam diler’

Policija napad vodi kao pokušaj ubojstva i nastavlja obavljanje očevida i pretragu šireg područja oko mjesta događaja

Splitska policija i dalje traga za još uvijek nepoznatim napadačem koji je u srijedu, oko 14.30 sati u Rendićevoj ulici, u neposrednoj blizini OŠ Spinut, iz pištolja pucao na 33-godišnjeg Deana M. koji se, zahvaljujući svojim refleksima, izvukao bez ozljeda, piše Slobodna Dalmacija.

Dean M. želi tu potragu za napadačem ubrzati. Stoga nam je kazao kako nudi novčanu nagradu onome tko ga dovede do napadača. Bilo koja informacija koja će u konačnici otkriti počinitelja bit će zlata vrijedna – Dean je spreman za nju dati 10.000 eura.

Policija ovaj napad vodi kao pokušaj ubojstva, a i u četvrtak su, potvrđeno je iz splitske policije, nastavili obavljanje očevida i pretragu šireg područja oko mjesta događaja u potrazi za tragovima.

Prema dostupnim neslužbenim informacijama, napadač je bio odjeven u tamnu odjeću i na glavi je imao crnu motociklističku kacigu te je u blizini ulaznih vrata zgrade u kojoj živi Dean M., a prije početka same pucnjave, najmanje sat vremena stajao i čekao da se ovaj pojavi.

Već se pisalo je napadnuti Dean M. otprije poznat policiji te da je bio osuđivan zbog dilanja droge, ali tvrdi da je taj život iza njega.

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare