Published On: Pon, lis 5th, 2015

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ O NOVOJ GENERACIJI HRVATSKIH RASISTA ‘Bijela rasa je religija, a izbjeglice će silovati žene’

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ O NOVOJ GENERACIJI HRVATSKIH RASISTA ‘Bijela rasa je religija, a izbjeglice će silovati žene’

Ne treba se zavaravati kako su gnjusne ideje rasizma i ksenofobije u Hrvatskoj iskorijenjene te da među nama nema onih koji ljude druge rase vide kao prezrene silovatelje s kojima pošten bijelac nema što činiti. Oni su mladi ljudi, između dvadeset i trideset godina života, iako su neki i tinejdžeri. Neki studiraju, drugi rade, treći su nezaposleni. Regrutiraju se na specijaliziranim internetskim forumima i stranicama poput Stormfronta. Na prvi pogled nemaju ništa zajedničko. Osim jezivih stavova. Za njih izbjelice iz ratom zahvaćenih bliskoistočnih zermalja nisu ljudi kojima treba pomoći, nego uljezi koji će “silovati naše žene”. Preziru podjednako Arape i Židove – s Azijatima su malo blaži jer “Japanci njeguju rasnu čistoću svoje zemlje”. Bijela rasa za njih je religija, a na svojim stranicama pozivaju na rasni sveti rat.

Nova generacija rasista

To je, ukratko, slika nove generacije hrvatskih rasista koji su proteklih dana pojačali svoje aktivnosti, vjerojatno motivirani dolaskom izbjegličkog vala. Porast broja ksenofoba bilježi se u brojnim europskim zemljama, pa bi se moglo reći da je Hrvatska samo dio tog trenda. Na ulicama Zagreba upadljiv je porast broja uvredljivih grafita s rasističkim sadržajem, svastikama i porukama kao što je “Ovo je zemlja bijelog čovjeka”. Poznavatelji radikalne scene s kojima smo proteklih dana razgovarali uvjeravaju nas da se ponovno rađaju i neke dosad zamrle ekstremističke skupine poput skinheads supkulture, a Novi Zagreb osvanuo je nedavno oblijepljen plakatima “Masovna imigracija – genocid bijelih nacija”. Kada se u obzir uzme i podatak da je nedavno istraživanje pokazalo kako čak tri četvrtine maturanata u Hrvatskoj smatra da NDH nije bila fašistička, čini se da se na sceni pojavljuje čitava nova generacija radikala, zbog čega smo odlučili upozoriti na njih.
Najjezivijim se čini Kreativistički pokret Hrvatske, koji očuvanje bijele rase smatra “religijom”, a osim Židova i Arapa, preziru čak i kršćane jer smatraju da ne čine dovoljno za opstanak bijele rase. Kreativizam je pokret koji se bazira na ideologiji Bena Klassena, autora Biblije bijelog čovjeka.

‘Nadmoćna’ bijela rasa

– Neki našu ideju smatraju idealnom jer na prvo mjesto postavlja rasu. Smisao je prije svega izvršenje najvažnijeg prirodnog zakona – očuvanje, opstanak i napredak vlastite vrste – u ovom slučaju bijele rase. Ako pogledate na kakvoj razini se nalazi danas Europa, a na kakvoj, recimo, Afrika, bilo u tehnološkom, društvenom ili kulturološkom smislu, onda vam ne treba diploma nuklearnog fizičara da zaključite kako je bijela rasa itekako nadmoćna u odnosu na Afrikance u ovom primjeru – govore nam rasisti. Njihovo je djelovanje zasad bazirano na lecima i plakatima te internetu, gdje na svojim stranicama pozivaju na “rasni sveti rat”. Uređuju i informativni portal Pandora koji je ispunjen sadržajima poput “Video: Majmuniranje gole pretile crnkinje”. Okupljaju se na koncertima rock-banda Invictus, jednog od nekoliko rasističkih bandova u Hrvatskoj”. Kreativisti su uvjereni da je bijela rasa danas ugrožena. Usko surađuju s drugim rasističkim organizacijama u Hrvatskoj i Europi, bliski su i skinheads pokretu, ujedinjeni u stavu da izbjeglicama ne treba dopustiti ulazak u zemlju te da granice valja braniti policijom i vojskom.

16 rasističkih zapovijedi

1. Dužnost je i sveta odgovornost svake generacije da osigura vječnu opstojnost Bijele rase na Zemlji.
2. Budite plodni i množite se. Pomognite napučiti svijet svojom vrstom. Naš je sveti cilj ispuniti svijet samo bijelim ljudima.
3. Upamtite da su obojene rase vaši smrtni neprijatelji te da je od svih najopasnija židovska rasa. Naš je cilj raširiti Bijelu rasu, a potisnuti naše neprijatelje.
4. Vaša vodilja kod svakog postupka mora biti: Što je najbolje za Bijelu rasu?
5. Trebate održati svoju rasu čistom. Rasno miješanje je podmukli zločin protiv prirode i protiv svoje rase.
6. Lojalnost Bijeloj rasi mora biti na prvom mjestu.
7. U poslu uvijek preferirajte pripadnike svoje rase. Odustanite od poslovanja sa Židovima što prije. Ne zapošljavajte obojene rase. Imajte društvene odnose samo s pripadnicima svoje rasne obitelji.
8. Uništite i izbacite židovske namjere i utjecaj iz svog društva. Marljivo radite na izgradnji bijelog svijeta.
9. Rad i kreativnost su naše vrline. Mi rad smatramo plemenitim, a našu volju za radom blagoslovom za našu rasu.
10. Odlučite u ranoj mladosti da ćete tijekom života učiniti barem jednu veliku stvar za svoju rasu.
11. Štitite čast svoje rase u svakom trenutku.
12. Naša je dužnost i čast pratiti prirodni plan napretka naših budućih generacija.
13. Poštivat ćete i štititi instituciju obitelji i držati ju svetom. To je trenutna karika u dugom zlatnom lancu Bijele rase.
14. Kroz život ćete vjerno slijediti naše načelo Krvi, Zemlje i Časti. Prakticirajte ga marljivo, jer ono je srce naše vjere.
15. Kao ponosni pripadnici Bijele rase, mislite i djelujte pozitivno, budite hrabri, uvjerljivi i agresivni. Konstruktivno koristite svoje kreativne sposobnosti.
16. Mi, kao rasni drugovi Bijele rase, odlučni smo u tome da povratimo potpunu i bezuvjetnu kontrolu nad vlastitom sudbinom.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare