Published On: Ned, tra. 15th, 2018

Španjolski medij objavio: Modrić na ljeto napušta Real Madrid

Real Madrid na ljeto će napraviti rekonstrukciju momčadi zbog razočaravajuće sezone u Primeri

Španjolski portal Diario Gol je objavio senzaciju iz Madrida, a koju prenosimo u cijelosti:

Jedan od junaka Reala napušta klub ovoga ljeta. Luka Modrić je već svojim najbližim prijateljima rekao da će na kraju sezone pakirati svoje torbe. Modrić je mišljenja, da s 33 godine treba tražiti novi izazov.

A taj izazov je engleska Premier League. U Engleskoj su još svježa sjećanja na njegove dane u Tottenhamu. Tottenham je jedna od ekipa koje pokušavaju angažirati Modrića. U utrci su također i Arsenal i Liverpool, a odšteta s kojom se barata iznosi čak 60 milijuna Eura. Kada bilo koja ekipa uplati taj iznos, Florentino Perez će se pozdraviti s njim.

Povratak u Premiership je najbolje mjesto za privođenje sjajne karijere kraju. A ako bi se radilo o Liverpoolu, to bi bilo najbolje za Real Madrid. A to je zato što Liverpool trenutno ima savršenu zamjenu za Modrića.

To je Emre Can, “novi” Modrić. Riječ je o jednom od najvažnijih igrača Liverpoola ove sezone. Iako ga žele ekipe poput Juventusa i Manchester Cityja, ova zamjena bi bila idealan način da Zinedine Zidane osigura usluge nove zvijezde u sredini terena.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer